BARTINSPOR'DA YENİ DÖNEM YENİ HEYECAN

Futbolcular yeni Başkanlarına galibiyet armağan etmek istiyor...

TAKİP ET

Bartınspor'da Yönetim Kurulu tarafından Başkanlık için Fahrettin Fırıncıoğlu'nun görevlendirilmesinin sonrasında yeni yönetim görev dağılımını da gerçekleştirdi. Futbolcular ise yönetimde yer aldığı süre boyunca her sorunlarında yanlarında olan Başkan Fırıncıoğlu'na ilk maçta galibiyet hediye ederek bembeyaz bir sayfa açmak istiyorlar.

Bartınspor'da Başkanlık görevine Fahrettin Fırıncıoğlu'nun getirilmesinin ardından yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

Talha Gizli ve Murat Yılmaz Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilirken Mali İşler Mehmet Yürekyakan'a, Basın Sözcülüğü ise Murat Yıldırım'a verildi.

Avukat Emrah Taşdemir Genel Sekreter, Nail Bankoğlu Genel Kaptan, Murat Karaman da futbol şube sorumluluğuna getirildi.

Candemir Yazıcı Altyapı, Yıldıray Güngörür Taraftar, Altan Işık ise Tesis Sorumlusu olarak görevlendirildi.

Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım kulüpte morallerin üst seviyede olduğunu ifade ederken takımın Çilimli maçına motive olduğunu söyledi.

Bartınsporlu futbolcuların yeni Başkanları Fırıncıoğlu'na galibiyetle merhaba demek istediklerini de söyleyen Yıldırım, 'Fahrettin Başkanımız Bartınspor'da görev aldığı tüm süreçler boyunca futbolculara bir ağabey gibi davranmış, bu nedenle futbolcular tarafından çok sevilen bir isim. Fırıncıoğlu, futbolcularımızın, teknik heyetimizin ve kulüp görevlilerimizin her zaman yanında olmuş, futbolu ve yöneticiliği bilen bir isim. Kendisinin bir yönetici olarak kulübe ne tür katkılar sağladığını hep gördük. Bundan sonra kulüp başkanı olarak çok daha büyük katkılar sunacaktır. Bartınspor'u adım adım başarıya taşıyacağına inancımız tam. Futbolcu kardeşlerimizde her dertlerinde yanında olan yeni başkanları Fırıncıoğlu'na galibiyetle merhaba demek istiyorlar. Düzce deplasmanında Çilimli Spor ile oynayacağımız karşılaşma Bartınspor için yeni ve bembeyaz bir sayfanın başlangıcı olacak. Bu yeni ve beyaz sayfanın sonu da inşallah mutluluk olacak.' dedi.

Bakmadan Geçme