Bartınspor, Çilimli Belediyespor karşısında

Bu maç kaçmaz

Bartın'da yüzlerce sporsever Bartınspor - Çilimli Belediyespor maçı için Atatürk Stadyumuna akın edecek

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de ilimizi temsil eden Bartınspor dördüncü hafta karşılaşmalarında Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan kırmızı siyahlı ekipte kart cezalısı Tolga Amasyalı forma giyemeyecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sinopspor'la karşı karşıya gelen Bartınspor'da Tolga Amasyalı maç 0-0 golsüz eşitlikle devam ederken 40'ıncı dakikada kırmızı kart görmüştü.

Maçın geri kalan kısmında 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Bartınspor 72 ve 90+5'inci dakikada yediği gollerle sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Bugün Bartın Atatürk Stadyumunda saat 14:00'da başlayacak olan Bartınspor – Çilimli Belediyespor karşılaşmasını Abdurrahman Faruk Avşar yönetecek.

Emrah Kul ve Aminenur Yıldırım'ın yardımcı hakem olarak görev alacakları maçın gözlemcilik görevini ise Ramazan Muslu üstlenecek.

Maç saatindeki hava sıcaklığının 21 derece dolaylarında olması beklenirken karşılaşmayı çok sayıda sporsever tribünden takip edecek.

Çilimli ekibi 4 puana sahip

Bartınspor'un rakibi Çilimli Belediyespor 3 haftalık periyotta 4 puan elde etti.

İlk hafta maçlarında kendi sahasında Taşköprüspor'la (1-1) berabere kalan Çilimli ekibi ikinci hafta maçlarında Kırıkkale Yahşiyanspor deplasmanından (1-2) galibiyetle ayrıldı.

Üçüncü hafta karşılaşmalarında kendi sahasında Eflanispor'u konuk eden Çilimli ekibi bu maçtan ise (0-1) mağlup ayrıldı.

Attığı 3 gole karşılık kalesinde 3 gol gören Çilimli Belediyespor grupta 4 puanla 8'inci sırada yer alıyor.

3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 6 puana sahip olan Bartınspor bugün Düzce temsilcisi karşısında puan kaybı yaşamak istemiyor.

Maçtan mutlak galip ayrılmayı hedefleyen Bartınspor'da gözler Emin Akyıldız ve Kaan Akar gibi isimlerin üzerinde olacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme