Bartınspor Başkanı Yurtaçan'dan teşekkür

Birlikteysek güçlüyüz, değilsek yarımız

Deplasmanlı Amatör Lig Temsilcimiz Bartınspor 2024-2025 sezonu açılış maçında Karabük temsilcisi Eflanispor'la karşı karşıya geldi.

Bartın Atatürk Stadyumunda oynanan maçı Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bartınspor Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar takip etti.

Maçın başından son dakikasına kadar susmayan Bartınspor taraftarı takımlarına ateşleyici güç oldu.

İlk 45 dakikası golsüz eşitlikle biten maçın ikinci yarısında Bartınspor oyun üstünlüğünü ele geçirerek baskısını artırdı.

54. Dakikada kullanılan korner atışında Beytullah Çamurlu Bartınspor'u 1-0 öne geçirdi.

Eflanispor 60. Dakikada skoru 1-1'e getirdi.

Bartınspor'u galibiyete taşıyan gol ise 84. Dakikada Tezcan Gökmen'den geldi.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Bartınspor taraftarları galibiyeti futbolcularla birlikte kutladı.

Başkan Yurtaçan'dan teşekkür

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan, Sevgili Bartınspor gönüldaşları. Yeni bir sezona güzel bir başlangıç yaptık ki sezonun ilk maçları her zaman zordur. Bu vesile ile bizleri karşılaşmada yalnız bırakmayan Sn. Valimiz Nurtaç Arslan'a, Sn. Vekilimiz Yusuf Aldatmaz'a, Sn. Belediye Başkanımız Rıza Yalçınkaya'ya, İl protokolümüze, 90 dakika susmayan gönüldaşlara şükranlarımızı sunarım. Birlikteysek güçlüyüz, değilsek yarımız.” İfadelerinde bulundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme