Bartın TSO'dan, Tarım Müdürü Yasin Önder'e ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder'i makamında ziyaret etti. 

Ziyarete Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Bartın TSO Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S.Cem Yıldız, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Oğullar ile Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara katılım sağladı.

Ziyaretin ana gündem maddesi, Bartın TSO'nun yürüttüğü "Üretimden Pazara: Modern Seralara Kadın Eli" SOGEP(Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı) projesi kapsamındaki 3 bin 360 metrekare büyüklüğündeki Galvanizli Çelik Konstrüksiyonlu Sera'nın mevcut çalışmaları oldu.

Ziyaret sürecinde, tarımın ekonomik kalkınma ve sürdürülebilir gelişim açısından hayati bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Halil Balık, seracılık sektöründeki gelişimin gıda üretiminin yanı sıra istihdam yaratmada ve yerel ekonomilerin güçlenmesinde de kritik bir rol oynadığını belirtti.

İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder ise, proje kapsamında Bartın'a katkı sağlayacak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve bu örnek projenin tarım ve seracılık sektörüne olumlu yansıyacağını ifade etti.

Ziyaret karşılıklı dilek ve temenniler ile son buldu.

Bakmadan Geçme