Bartın TSO'dan Bartın GİAD'a ziyaret 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Bartın Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın ve beraberindeki heyeti ziyaret etti. 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Bartın Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın ve beraberindeki heyeti ziyaret etti.

Bartın GİAD hizmet binasında gerçekleşen ziyarete Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları S.Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyesi Necati Sandıkçı ile Genel Sekreter Ahmet İncekara katıldı.

Ziyaret kapsamında genç girişimcilik, yurt içi ve yurt dışı fuarlar, yerel ekonomi, geleceğin istihdam alanları ve mevcut ekonomik sorunlar üzerine istişareler gerçekleştirildi.

Genç girişimcilerin bölge ekonomisine katkılarının önemini vurgulayan Başkan Halil Balık, “Gençlerin yenilikçi fikirleri ve enerjisi, Bartın'ın ekonomik geleceği için büyük bir potansiyel taşımaktadır. İş dünyasında güçlü ve sürdürülebilir bir yapı oluşturmanın yolu, dayanışma ve iş birliğinden geçer. Bartın Genç İş İnsanları Derneği olarak sizlerin birlikte hareket etmesi, bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanız, hepimiz için büyük bir avantaj olacaktır. Birlikten kuvvet doğar; bu kuvvet, yerel ekonomimizin canlanmasına ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Bartın TSO olarak ilimize katkı sağlayacak bütün çalışmalara ortak olmaya hazırız” dedi.

Bartın GİAD Başkanı Hüseyin Alp Akın ise, Başkan Halil Balık ve beraberindeki heyetin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bartın GİAD olarak genç girişimcilerin ve ilimizin ekonomik potansiyelini artırmak için gayretle çalıştıklarını belirtti. Toplantı devamında yerel ekonomiyi canlandırmak için yapılabilecek ortak projeler üzerinde durularak, Bartın'daki genç girişimcilerin daha fazla desteklenmesi ve ekonomik sorunların çözümü için adımlar atılması konusunda mutabık kalındı.

Ziyaret, her iki kurumun da gelecekteki iş birliklerine zemin hazırlayarak, Bartın'ın ekonomik kalkınmasına katkı sağlama yolunda önemli bir adım oldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme