Bartın en uzun günü yaşayacak!

Bartın'ın takımına cehennemi yaşatmak için ant içtiler… 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Bartınspor ligin son 3 haftalık periyoduna girilirken bugün 1926 Polatlı Belediyespor'a konuk olacak. Polatlı İlçe Stadında oynanacak karşılaşma 15:00'da başlayacak.

Maç öncesi grubun iddiasız takımı Polatlı Belediyespor'un Bartınspor maçını kazanmak ve Bartın temsilcisine cehennemi yaşatmak için ant içmesi ise, “Neler oluyor?” Dedirtti.

Canlı yayını iptal ettiler

Geçtiğimiz hafta sonu Kastamonu Özel İdare Spor maçını Yunus Ünsal ve Mert Ali Atakulu'nun golleriyle 2-0 kazanarak üstündeki karabulutları dağıtan Bartınspor bugün Ankara deplasmanında 1926 Polatlı Belediyespor'a konuk olacak.

Maç öncesi Bartın Televizyonu ve Kanal 74 tarafından Polatlı Belediyespor yöneticilerine iletilen canlı yayın talebi olumlu karşılanmıştı ancak maça bir gün kala gelen telefonla her şey değişti.

Gelen telefonda Polatlı Belediyespor yönetimince alınan kararla Bartın'dan gelecek basın mensuplarına yayın yaptırılmayacağı ifade edildi.

Bartınlı basın mensuplarına yayın yaptırmama kararı alınırken asıl şok ise Polatlı basının yapacağı yayının da iptali ile yaşandı.

Ne yapmak istiyorlar?

Polatlı Belediyespor sayfasından paylaşılan antrenman videosunda Bartınspor'a cehennemi yaşatmak istiyoruz. Yenip onları şampiyonluktan etmek istiyoruz.” denildi.

Ayrıca söz konusu video, “Kulüp Başkanımızda bu maçı alın bizde gerekeni yapacağız dedi” cümlesiyle bitti.

Şimdi soruyoruz?

  • Bartınspor'a cehennemi yaşatacağız cümlesiyle futbolcularımız ve yönetimimize çirkin saldırılar mı planlanıyor?
  • Polatlı camiasında Bartınspor'u şampiyonluktan etme isteği ve şevki nasıl doğdu?
  • Şampiyonluk iddiası olmayan Polatlı Başkanı, “Bu maçı alın bizde gerekeni yapacağız!” diyerek oyuncularına galibiyet için ne vaat etti?
  • Bartın basınına bir gün önce canlı yayın izni veren Polatlı yönetimi bir gün sonra neden bu kararından vaz geçti.
  • Bartınspor maçını kendi sosyal medyalarından da yayınlamama kararı alan Polatlı yönetimi saha ve saha dışında çıkarmayı planladıkları olayların üstünü mü örtmeye çalışacak.
  • Ankara Emniyeti Bartınspor yöneticilerinin ve futbolcularının can güvenliğini nasıl koruyacak?
  • TFF bu maç için ne gibi ek tedbirler alacak?
  • Bartın'ın bürokratları ve siyasetçileri bu maçın temiz bir ortamda oynanması için ne yaptı? Ne yapacak?

Bartınspor'un şampiyonluk yolundaki bu kritik maç günü Bartınspor sevdalıları için belki de tarihin en uzun günü olacak.

Bakmadan Geçme