Bartın'da derbi tedbirleri alınacak

Türkiye'nin gözü-kulağı bu maçta 

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, bugün kendi sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek.

Trendyol Süper Lig'de sezona 5 maçta 13 puan toplayarak başlayan Fenerbahçe, 6. Hafta karşılaşmalarında Galatasaray'la Kaıköy'de karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi takım Fenerbahçe, maçı kazanarak hem liderlik koltuğunun sahibi olmak hem de 32 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.
Hafta içinde Gaziantep FK ile oynadığı erteleme maçını kazanan ve ligin 5 haftalık periyodunu kayıpsız geçen Galatasaray'da da tüm planlar maçı kazanmak üzere kuruluyor.

Liderlik koltuğundaki Galatasaray maçtan galip ayrılarak en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkını açmak ve taraftarlarına derbi galibiyeti hediye etmeyi planlıyor.

Fenerbahçe'nin 32 maçlık yenilmezlik serisi sürecek mi?

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa'yı mağlup ederek Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 32 maça çıkardı. Geçtiğimiz sezonu 27 maçlık yenilmezlik serisiyle tamamlayan sarı-lacivertliler, bu sezon da seriyi sürdürdü. Oynadığı son 32 lig müsabakasında yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, bu süreçte 25 galibiyet elde ederken 7 maçtan beraberlikle ayrıldı.

Mauro Icardi geri dönüyor

Sakatlığı nedeniyle bir süredir forma fiyemeyen Mauro Icardi büyük maç öncesi son antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Maçta süre alması beklenen Mauro Icardi'nin takımına sunacağı katkıda merakla bekleniyor.

Tüm Türkiye'nin takibinde olan maç saat 20.00'da başlayacak.

Bartın'da heyecan dorukta

Derbi maç nedeniyle yurdun tüm şehirlerinde olduğu gibi Bartın'da da heyecan dorukta olacak. Birçok taraftar maçı evinden takip edecek.

Yüzlerce taraftar ise derbi heyecanını yaşamak için maç yayını yapan kafe, restoran ve diğer işletmelerde rezervasyon yaptırdı.

Maç öncesi ve sonrası Bartın sokaklarında yaşanabilecek hareketlilik ve olumsuz durumlara karşı emniyet ekipleri de tedbir alacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme