BARFED heyeti ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) heyeti Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğen'le bir araya geldi.

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) İstanbul'da bürokrasinin önemli isimlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

BARFED heyeti ziyaret programı kapsamında Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğen'le bir araya geldi.

Ziyarette BARFED Genel Başkanı Sabri Avcı, Bartın, Bartınlılar ve BARFED'i geniş çaplı tanıtırken Belediye Başkanı Yeğen, Sancaktepe Belediyesi'nin BARFED ve Bartınlılara her daim açık olduğunu ve istediği zaman belediyenin imkânlarından faydalanabileceklerini söyledi. 5 Eylül'de gerçekleşmesi planlanan ancak Başkan Yeğen'in geçirdiği rahatsızlık sonucu ertelenen ziyarette Avcı, ilk olarak Alper Yeğen'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

"BAFED'in itici gücü kadınlar"

19 Mayıs'taki kongrenin ardından BARFED'in bir yenilenme ve değişim sürecine girdiğini ifade eden Avcı, bu süreçte kadınların ön planda ve federasyonun projelerinde itici gücü olduğunu söyledi. Kadınların ve Kadın Komisyonun BARFED içerisinde önemli ve değerli bir yeri bulunduğunu belirten Avcı, kadınlardan aldıkları bu güçle İstanbul'daki Bartınlıları BARFED çatısı altında bir araya getirmeye çalıştıklarını kaydetti. Ayrıca İstanbul'da bürokraside, siyasette ve iş dünyasında önemli yer edinen Bartınlılarla buluşup onlarla temasa geçmeye özen gösterdiklerini de vurguladı.

Sancaktepe'de Bartın dernekleri aktifleşecek

Kurum ve kuruluşları ziyaret ederek diyalogları sıcak tutmak istediklerini de söyleyen Sabri Avcı, amaçlarının kurulan bu temaslarla o bölgelerde yaşayan Bartınlıların belediye, kaymakamlık gibi kamu kurumlarının hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesini sağlamak olduğunu anlattı. Başkanlığı öncesinde Sancaktepe'de bulunan iki Bartın derneğinin kapandığını üzüntüyle aktaran Avcı, görevde olduğu sürece kendisinin ve yönetiminin amacının Sancaktepe'de Bartın derneklerini yeniden aktifleştirmek olduğunu da açıkladı.

Sancaktepe'nin kapıları Bartın'a açık

Başkan Avcı ve beraberindekilere yakın ilgi gösteren Başkan Yeğen, ziyaret için teşekkür etti. Sancaktepe'de yaşayan Bartınlıların tüm Sancaktepe'deki vatandaşlar gibi kendileri için değerli ve öncelikli olduğunu ifade eden Yeğen, belediyenin kapılarının BARFED ve Bartınlılara her zaman açık olduğunu ve belediyenin tüm hizmetlerinden eşit ve adaletli bir şekilde yararlanabileceklerini kaydetti. Sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel alanlar müsait olduğu zamanlarda Bartınlıların dilediği gibi gönlünce kullanabileceğini sözlerine ekledi.
Yeğen'e çiçek takdimi Özbaşı Köyü Derneği Başkanı ve Federasyonun İcra Kurulu Üyesi Muharrem Aydoğan, Hakan Çeliktaş, Federasyon Başkan Yardımcısı Raci Özdemir, ZONDEF Kadın Ve Aile Komisyonu Başkanı olan Bartınlı Hayriye Köse, Vakıfbank Bilgi İşlem Müdürü Ersin Gökmen, Av. Yavuz Köse'nin bulunduğu ziyaret, Sancaktepe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve BARFED Kadın ve Aile Komisyonu Üyesi Günnur Savaş'ın Alper YEĞEN'e çiçek takdim etmesiyle sona erdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç'a da ziyaret

Başkan Avcı ve beraberindekiler Yeğen'i ziyaretinin ardından yine Sancaktepe Belediyesi'ndeki Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç'ı da makamında ziyaret etti. Başkan Kılıç'la da uzun uzun sohbet eden Avcı, BARFED'in projelerinden ve Bartın'ın turizm ve sanayi potansiyelini tek tek aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılıç, Avcı beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür etti.

Bakmadan Geçme