Aşure programı düzenlendi

Bartın İl Özel İdaresi Akçamescit Yerleşkesinde Aşure programı düzenlendi. 

Bartın İl Özel İdaresi Akçamescit Yerleşkesinde YOL-İŞ Sendikası Bartın Şubesi adına Eğitim Sekreteri Erhan Manav ve Sendika Temsilcisi Personelin organize ettiği Aşure programı düzenlendi.

Programa Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kuş, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz Nurettin Bozkurt katılım sağladı.
Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya “ Etkinlik için Sendikamıza teşekkür ediyoruz. İş yoğunluğumuz sebebiyle program sabahın erken saatlerinde oldu. Aşurenin birleştirici manevi ikliminde bizlerde Özel İdare ekiplerimizle bir olarak Bartın'ımız için azı çok etme gayretiyle şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle çalışanlarımızla bir araya gelmiş olduk, emeğinize sağlık" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı ise “ Bu güzel etkinlik için Sendikamıza teşekkür ediyorum. Böyle bir etkinlikte çalışan arkadaşlarımızla bir arada olmaktan memnunum” diye konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme