'Algı oluşturulmaya çalışılıyor'

Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan sosyal medyada takımın dağıldığına dair söylentilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan, son günlerde sosyal medyada dolaşan ‘takım dağılıyor' söylentilerine yaptığı açıklama ile açıklık getirdi.

Başkan Yurtaçan yaptığı açıklamada sosyal medyadaki söylentilerle ‘takım dağılıyor' algısı oluşturulmaya çalışıldığını ifade ederek; “Sosyal medyada dün akşamdan beridir takım dağılıyor, oyuncular ayrılıyor ve benzeri gibi bir algı dönüyor. Maalesef buna çanakta tutuluyor. Öncelikle takımın dağıldığı falan yok. 2 oyuncu gitti 3 oyuncu geldi malum yarın transfer dönemi sona eriyor. Bundan dolayı son 1-2 gündür bizde de diğer şampiyonluğa oynayan takımlarda da transfer hareketliliği yoğunlaşıyor. Ancak nasıl, ne şekilde böyle haberler yapılıyor anlamıyorum. Bir telefon kadar herkese yakınım ancak maalesef taraftar liderlerinden istihbarat alınmaya çalışılıyor. Transfer yapılması kadar veya oyuncu gönderilmesi kadar normal bir şey olamaz. Tutmayan 2 oyuncuyla yollarımızı ayırdık sadece.” Dedi.

Bakmadan Geçme