Alev avcıları İzmir'e uğurlandı 

Bartın, Devrek ve Kdz. Ereğli'deki personelden oluşturulan 12 kişilik yangın ilk müdahale ekibi İzmir'e görevlendirildi. 

Orman Genel Müdürlüğünce İzmir Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapmak üzere görevlendirilen Bartın, Devrek ve Kdz. Ereğli'de görevli yangın ilk müdahale ekipleri Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Öz Orman-İş Zonguldak Bölge Başkanı Levent Işıktaş, Devrek İşletme Müdürü ve personelin katılımıyla İzmir' e değişim için uğurlandı.

Bayraktaroğlu yaptığı konuşmasında; “İzmir 'deki orman yangınları riskli. Görevlerinizi yerine getirirken dikkatli olmanızı istiyorum. Güvenlik tedbirlerine mutlaka uymalısınız. Ekip amirleriniz liderliğinde en kötü şart ve koşullar için yapılmış bir planınız olsun ve bu planınıza harfiyen uyunuz. Kaza temenni ederek değil tedbir alarak önlenir. Allah yardımcınız olsun" dedi.

Konuşmaların ardından; Bartın, Devrek ve Kdz. Ereğli İşletme Müdürlüklerinden 12 yangın işçisi İzmir Orman Bölge Müdürlüğü emrinde yangına riskli bölgelerde görev almak için dualarla İzmir'e yola çıktı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme