Aldatmaz, yapımı devam eden çalışmaları inceledi

Milletvekili Aldatmaz'dan Bartın'da yatırım turu..

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, yapımına başlanan Akçamescit Hayvan Pazarı ile yapımı Aba Gurup tarafından gerçekleştirilen 112 Acil Çağrı Merkezini ve Polisevi'nde incelemelerle bulundu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın'ın çeşitli noktalarında incelemelerini sürdürüyor. Milletvekili Aldatmaz bu kapsamda İl Tarım Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan ve 40 milyon liraya mal olacak Akçamescit Hayvan Pazarında incelemelerde bulundu. Milletvekili Aldatmaz' a incelemelerinde AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu da eşlik etti.

Yılbaşından önce tamamlanması bekleniyor

Milletvekili Aldatmaz temeli atılan Hayvan Pazarı ile ilgili İl Tarım ve Orman Müdür Yasin Önder'den bilgiler aldı. Projenin yılbaşından önce tamamlanacağını kaydeden Aldatmaz şu ifadelere yer verdi; “Bugün İl Başkanım, İlçe Başkanım ve Teşkilat mensubu arkadaşlarla birlikte Bartın'da ki iki yatırımımızı ziyaret ettik. Önce Hayvan Pazarımıza gittik. Akmescit'te yapılan yeni ve modern bir Hayvan Pazarı projemiz var. İl Tarım Müdürlüğümüz tarafından yapılmakta. 40 milyon lira değerinde bir proje. Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) destekli bir proje. İlimize en yakın zamanda, yılbaşından önce kazandırılacak. İçerisinde 500 büyükbaş, 30 küçükbaş hayvanın ticaretinin yapılabileceği modern bir Hayvan Pazarına sahip olacağız.”

“Müteahhit firmaya kolaylıklar diliyorum”

Milletvekili Aldatmaz daha sonra ABA Gurup tarafından yapım ve onarım çalışmaları devam eden 112 Acil Çağrı Merkezi ile Polisevi'ni ziyaret etti. Burada ABA Gurup Yöneticisi Ercan Aydın'dan bilgiler alan Milletvekili Aldatmaz çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Aldatmaz burada yaptığı açıklamada şunları söyledi; “112 Merkezimizde ek bina inşaatımız var. 30 milyon lira değerinde ir yatırım. Ek binamız yapılacak, 112 merkezimiz büyüyecek. Mevcut olan binamızın da iyileştirme çalışmaları yapılmakta. İçindeki tadilatlar ve çevresindeki sorunları hallediliyor. İnşallah Bartın'ımıza güzel eserler bırakılacak. İl Başkanımız ve İlçe Başkanımızla beraber Bartın'da yapılan yatırımları yakından takip ediyoruz. Yeni yatırımlar içinde girişimlerde bulunuyoruz. Mevcut yatırımların da takipçisi olacağız. Bu yatırımlarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Müteahhit firmaya da kolaylıklar diliyoruz.”

Bakmadan Geçme