Akın, Özçelik ve Demir'den Aba Medya'ya ziyaret

MHP MYK üyesi, 28. Dönem MHP Bartın Milletvekili adayı Cemal Akın, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir'den ABA Medya'ya ziyaret

Akın, Özçelik ve Demir'den Aba Medya'ya ziyaret

MHP MYK üyesi, 28. Dönem MHP Bartın Milletvekili adayı Cemal Akın, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir'den ABA Medya'ya ziyaret.

Ziyarette bir konuşma yapan MHP MYK üyesi Cemal Akın 'gece gündüz demeden halkı en doğru en hızlı ve en gerçek doğru bilgiye ulaşmasına aracılık eden Aba Medya Grubu Yönetimini ve personellerini tebrik ediyorum. Zor ve ağır şartlar altında hem yazılı, hem görsel, hem işitsel hemde internet medyasında 7 gün 24 saat hizmet vermek gerçekten çok zor bir iş.

15 yıllık Belediye Başkanlık zamanımda hep birlikte bir çok başarıya ve güzelliklere imza attık. Mesai kavramı olmaksızın Bartın halkını ve Dünyadaki Bartınlıları anında bilgiye ve habere ulaştırdığınız için size ve ekibinize teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum' dedi.

Aydın: “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz”

Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Aba Medya Grubu Sahibi Ercan Aydın ise ziyaretleri icin MHP MYK üyesi Cemal Akın, MHP Bartin İl Başkanı Ercüment Özçelik ve MHP Merkez ilçe başkanı Murat Demir'e teşekkür ederek, “Bizler basın mensupları olarak her zaman halkı doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. ABA Medya çatısı altında yayın ve yayımlarını sürdüren Bartın TV, Radyo B, abamedya.com internet haber sitemiz ve yaklaşık 150 bin takipçisi olan sosyal medya hesaplarımız ile tarafsızlık ilkesi doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Görsel, yazılı ve işitsel medyanın tüm alanlarında yer aldığımız gibi sosyal medyada da etkin bir pozisyondayız. Doğruları yazmak, güzellikleri ortaya çıkarmak ve tabi ki yanlışları, hataları eleştirmek gibi görevlerimiz var. Görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. ABA Medya olarak Bartın'da ki tüm gelişmeleri her zaman olduğu gibi tarafsız ve ilkeli bir şekilde kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz. Bizleri ziyaret ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme