AK Parti'den 'Türkiye Buluşmaları' programı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ile birlikte Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Bartın'da geldi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ile birlikte Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Bartın'da geldi. Demiröz'ü parti binasında AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Başkanı Yaşar Arslan ve teşkilat mensupları karşıladı.

Demiröz, daha sonra basın mensupları ile bir araya geldi. Burada ilk olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, “Bugünden sonra Türkiye'mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.” diyerek, 14 Ağustos 2001'de siyaset ve demokrasi tarihimizde yerini alan AK Parti'miz 22 yıldır milletinin hizmetinde olmuştur. Yaklaşık 300 gündür soykırım devam ediyor. Çocuklar, yaşlılar, kadınlar ve dolayısıyla insanlık tüm dünyanın gözleri önünde katlediliyor. Gazze'de devam eden soykırım, işgalci İsrail ve destekçilerinin sonsuza dek utançları olacak. Biz Filistinli kardeşlerimizin ve tüm mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz.

Politikalarımızın merkezine her zaman insanı koyduk

Kuruluşunu milletimizin yaptığı ak parti, milli iradeyi her şeyin üzerinde tutarak aziz milletimizle birlikte yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğumuz AK Parti olarak, Daima ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın!' bilinciyle hareket ettik, politikalarımızın merkezine her zaman insanı koyduk. Doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle bir olduk, beraber olduk, hep birlikte Türkiye olduk. Adaleti, insan hak ve onurunu esas alan, milli ve manevi değerlerimize dayalı bir siyaset anlayışıyla her alanda ülkemizi kalkındırdık, önemli reformları hayata geçirdik. Karanlığa kapalı, aydınlığa açık, insanı merkeze koyarak ona hizmetkâr olma şiarıyla, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek milletini ve devletini yüceltmek için üstün bir gayret içinde olan “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” anlayışıyla yola çıktık.

Asimilasyon politikalarına son verdik

Kuruluşundan bu yana vesayetçi ve cuntacı odakların hedefinde olan AK Parti'mizin iktidardan uzaklaştırılabilmesi için tertip edilen; 27 Nisan e-muhtırası, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ortaya atılan 367 garabeti, parti kapatma davası, 7 Şubat mit krizi, 17-25 Aralık yargı ve emniyet darbe girişimi, 3-5 ağaç diyerek yapılan gezi eylemleri provokasyonu, 6-7 ekim Kobani olayları, 15 temmuz 2016 FETÖ hain darbe girişimi badireleri, Cumhurbaşkanımız, liderimiz recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu ve dirayeti, tüm teşkilat mensuplarımızın özverili gayreti, milletimizin inancı ve AK Parti'mize olan güveni sayesinde atlattık. Gerçekleştirdiğimiz sessiz devrimlerle, temel hak ve özgürlüklerin standartlarını daima yükselttik. Vatandaşlarımızın kimliğine, inancına, yaşam tarzına yönelik ret, inkar ve asimilasyon politikalarına son verdik.

Türkiye yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz

Kendini milli iradenin üstünde gören vesayetçi anlayışa, darbecilere, ülkemiz üzerinde hain emelleri bulunan şer odaklarına asla müsaade etmedik. demokrasimizi ve milletimizin birliğini hedef alan darbecilerin yargılanmalarını sağladık. “Daha adil bir dünya mümkündür” idealiyle bölgemizde ve tüm dünyada mazlumların ve mağdurların umudu olduk. “Dünya beşten büyüktür” diyerek zalimlerin haksızlıkları karşısında eğilmedik, daima dimdik durduk. “One Mınute” diyerek, insanlığı baş belası zalim Siyonizm'e karşı çıktık. AK Parti olarak, cumhurbaşkanımız sayın recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, milletimizin kadim geçmiş ve geleneğinin kök saldığı medeniyet davamızın bayraktarlığını yapmaya, umudun, geleceğin ve icraatın adı olmaya devam edeceğiz. 22 yıllık AK Parti iktidarımızda olduğu gibi bundan sonra da toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklayacak politikalar üreterek demokrasimizin standartlarını daha da yükseltmeyi, temel hak ve özgürlüklerin kapsamını sürekli genişletmeyi güçlü ve kararlı bir iradeyle sürdüreceğiz. Kurulduğumuz günden bugüne destekleriyle AK Parti'mizin iktidarda olmasını sağlayan, birlikte yol yürüdüğümüz aziz milletimize şükranlarımı sunuyor, ülkemizin geleceği için ter döken dava ve yol arkadaşlarımıza fedakâr çalışmaları için teşekkür ediyorum.Milletimiz ve AK Parti'mize gönül veren teşkilatımızla birlikte zirveden yeni ufuklara yol alacak, Türkiye yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz.”

“Hiçbir şekilde ayrım yapmadık”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ise, “Bugün güzel köşemiz Bartın'dayız. Ben Bitlisliyim. Üç dönem milletvekili, bir dönemde İstanbul Milletvekilliği yaptım. Aşağı yukarı 10 yıldır da MYK MKYK üyeliğimiz var. Mali ve idare işler başkanlığı yapıyorum. Tabii Bartın'a gelmekten büyük mutluluk duydum. Daha önce buraya gelmemiştim maalesef. Hem içinde ukdeydi. Gidemediğim yerleri seçerken Bartın'ı da görünce bu güzel köşeye bugün gelelim dedik. Sizlerle birlikte olmaktan gerçekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Efendim bizler 23, 24 yıldır bu ülkede hizmet ediyoruz. Bütün 922 ilçe 81 ilin tamamına hizmet götüren bir partiyiz. Hiçbir şekilde ayrım yapmadık. Ben dediğim gibi doğuda bulunan, Bitlis'te yaşayan, büyüyen bir kardeşinizim. İnanın Türkiye'nin her köşesinde Ak Parti'nin izi var, yatırım izi var. Kuzeyinde de, güneyinde de, doğusunda da batısında da. Bizde mesela Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı yerleşkesini yaptık dünyanın gözü yeri geldi oraya oldu. Bundan sonra inşallah bakacaksınız belki uluslararası toplantılar bile Ahlat'ta olacak. Bu cennet ülkemizin her köşesi aynı değerde. Dışarıdan ve içeriden bazı saldırılar olabilir. Ama bunu herkes bilmeli ki şu güzelim toprakların bir karışını verecek durumda değiliz. Bu şekilde hizmet eden bir partiyiz.” dedi.

Demiröz, esnaf ve Şehit ailelerini de ziyaret etti.

Daha sonra Sivil toplum örgütü temsilcileri ile Öğretmenevi'nde bir araya gelen Demiröz, burada sorun ve talepleri dinledi.

STK'lara tek tek söz veren Demiröz, talepleri ve şikayetleri tek tek not aldı.

Demiröz, son olarak Bartın Kültür Merkezinde AK Parti teşkilatları ile buluşarak istişarelerde bulundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme