AK Parti'den Aba Medya'ya ziyaret

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve beraberindeki teşkilat mensuplarından ABA Medya Grubuna ziyaret. 

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, teşkilat mensupları Sevilay Özkan, Nuray Akbaba, Fatma Şen ABA Medya Grubunu ziyaret etti.

Ziyarette ABA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Arslan, kongre süreciyle ilgili bilgiler verdi.

Yaşar Arslan yaptığı değerlendirmede, “12 Ekim Cumartesi günü Kurucaşile, 13 Ekim Pazar günü Kozcağız kongreleri gerçekleşecek, 27 Ekim Amasra ile Ulus İlçeleri, 17 Kasım Merkez İlçe ve ardından il kongresi yapılacak. Kongrelerin ardından Türkiye Yüzyılı vizyonu ile yeni yönetimlerimizle birlikte Bartın'dan yenilenmiş teşkilatlarımız ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemizi kalkındırmaya ve çözülemeyen sorunları çözmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Ziyarette Arslan ayrıca ABA Medya Grubuna çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Bartın gündemine dair sohbetlerin edilmesinin ardından Aydın, Başkan Arslan ve teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme