AK Parti 23. yılını kutladı

AK Parti'nin kuruluşunun 23. Yılı Bartın'da parti mensuplarının bir araya geldiği programla kutlandı. 

AK Parti'nin kuruluşunun 23'üncü yılı ilke genelinde il teşkilatlarının çeşitli etkinlik ve programlarıyla kutlandı.

Bartın'da AK Parti Teşkilatı akşam yemeği programında bir araya geldi.

Ulus Doğa Otel'de düzenlenen programa, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Ak Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İlçe ve Beldelerin il teşkilatları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, partisinin kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin kadim geçmişi ve geleceğinin kök saldığı medeniyet davamızın bayraktarlığını yapma onurudur. Geleceğin ve icraatın adı olmaya ve Cumhurbaşkanı değerlerine devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklayacak politikalar üreterek demokrasimizin temel hak ve özgürlüklerinin kapsamını genişletmeyi güçlü ve kararlı bir iradeyle sürdüreceğiz. Kuruluşumuzdan bugüne kadar destekleriyle AK Parti'mizin iktidarda olmasını sağlayan tüm teşkilat mensuplarımız, aziz milletimize şükranlarımı sunuyor, ülkemizin geleceği inşa edilirken değerli yol arkadaşlarıma fedakâr çalışmaları için şükranlarımızı sunuyorum.” Dedi.

“İçimizde yanan bu hizmet ateşi hala ilk günkü büyük bir coşkuyla yanmaktadır”

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Bu çatı altındaki herkesin bildiği gibi bugün 23. Kuruluş yıldönümünü kutladığımız AK Parti “Artık Hiçbir şey Eskisi Gibi Olmayacak” sözleriyle Milletin kalbinden doğan, kaynağı da, mayası da Millet olan bir siyasi harekettir. AK Parti kurulduğu ilk günden itibaren Aziz Milletimizin gönlünde kendine yer edinmiş,
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde girdiği her seçimden birinci olarak çıkmış bir partidir. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Çünkü AK Parti bir zümrenin partisi değil milletin partisidir, bizim partimizdir. AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar tam 23 yıldır, ilkelerinden ve amaçlarından taviz vermemiş, ilk günkü aşkla ve ilk günkü birlik ve beraberlik duygusu içerisinde Millete hizmet etmek için çalışmaktadır. İçimizde yanan bu hizmet ateşi hala ilk günkü büyük bir coşkuyla yanmaktadır.
Değerli Arkadaşlarım; AK Parti 23 yıllık iktidar sürecinde güllerle bezenmiş yollardan geçmedi.
Milletimizin desteği ile çok meşakkatli yollardan bugünlere geldik. İlk iktidara geldiğimizde vesayetle boğuşurken karşımızdaki gücün sınır tanımayan ceberutluğunu gördük. Gezi olaylarından sokaklar ateşe verilirken; yazılan karanlık senaryoları; Ülkenin nerelere götürülmek istendiğini, kimlerin buna maşa olduğunu gördük. PKK'sından FETÖ'süne ve DEAŞ'ına kadar tüm terör örgütleri üzerimize salınırken;
Ülkemizin karşısındaki alçak tuzakları gördük. Ülkemize siyasi olarak diş geçiremeyen, milletimizi birbirine düşüremeyen çevrelerin, Ekonomimiz üzerinden çevirdikleri oyunları da gördük.

“Bu ülkenin gerçek potansiyelini ortaya koyduk”

Dâhili ve harici bu güçlerin oyunları hiçbir zaman bitmedi ve bitmeyecek. Yeri geldi 15 Temmuz darbe girişiminde olduğu gibi; Cumhurbaşkanımızın Milleti için canını ortaya koyduğu zamanları bile gördük. Ama bizler Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, zorlukların üstesinden gelerek her zaman Türkiye dedik, hizmet dedik. Önümüze çıkarılan engelleri bir bir alt ederek bu ülkenin gerçek potansiyelini ortaya koyduk. Attığımız kritik adımlar ürettiğimiz yüksek teknolojili ürünler ve savunma sanayisindeki başarılı çalışmalarımızla bölgesel güç olarak söz sahibi olduk. Teknoloji yatırımlarımızla birçok ülkenin önüne geçtik. Bu yolda gücümüzü milletimizden aldık, Sırtımızı milletimize dayadık. Bu gücü de gerektiğinde Libya'da “Mavi Vatan'ı” koruyarak, Karabağ'da Can Azerbaycan'a yardıma koşarak, Davos'ta “One Minute” diyerek, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda “Dünya Beşten Büyüktür” diyerek, tüm Dünya'ya gösterdik.

“Milletimizin gönlüdeki yerimizi daha da sağlamlaştırmamız lazım”

Bizler AK Partinin neferleri olarak; Tüm bu imtihanları Allah'ın yardımı ve milletimizin birlik, beraberliği sayesinde alnımızın akıyla geride bıraktık. Çok çalıştık ama daha çok çalışmamız lazım. Ülkemizin gücüne güç katmamız lazım. Milletimizin gönlüdeki yerimizi daha da sağlamlaştırmamız lazım. 23 yılda birçok tarihi adım attık daha büyük adımlar atmamız lazım. Ülkemize, ülkemiz için çalışan AK Parti'ye, AK Parti'nin neferleri bizlere yakışan da budur. Bu duygu ve düşüncelerle Bartın'ımızda, partimize ve Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş teşkilatımızla hemşerilerimizin huzur ve refahı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi, AK Parti Bartın teşkilatı olarak millete hizmetkâr, vatanına âşık bir dünya lideriyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, ülkemiz için mücadele etmenin onurunu ve gururunu yaşadığımızı belirtiyor, bu zamana kadar partimiz için emek vermiş, alın teri dökmüş tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor, ahirete intikal eden kardeşlerimizi de rahmetle yâd ediyorum.”

Program partinin kuruluş yıldönümüne özel yapılan pastanın kesilmesiyle sona erdi.


Bakmadan Geçme