90+UZATMALARDA YIKILDIK

Kurşunlu maçında neler yaşandı... Bartınspor'un gruptan çıkma şansı...

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor Çankırı temsilcisi Kurşunlu Belediyespor deplasmanından uzatma dakikalarında yediği golle (1-0) mağlup ayrıldı. Bartınspor'un gruptan lider çıkarak final maçlarını oynama hakkı elde edebilmesi için Çarşamba günü Abant Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmayı mutlak kazanması gerekiyor. Olası bir mağlubiyet Bolu temsilcisinin gruptan lider çıkmasını sağlayacak. Beraberlik durumunda ise gözler Pazar günü oynanacak Bolu Abant Futbol Kulübü ile Kurşunlu Belediyespor karşılaşmasına çevrilecek.

Pandemi nedeniyle sıkıştırılmış bir takvimle oynanan Bölgesel Amatör Lig karşılaşmalarında 3. Bölge 8. Grupta liderlik mücadelesini sürdüren Bartınspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kurşunlu Belediyespor'a 90+uzatma dakikalarında (1-0) mağlup oldu.

İlk 11'ler

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde oynana karşılaşmaya Bartınspor İlhan Can Ünal, Mahsun Kara, Aykut Karaman, Oğuzhan Kartal, Gökhan Akıllı, Batuhan Özduran, Furkan Birdal, Fatih Akmaz, Erkan Gazioğlu ve Ayhan Işık ilk 11'i ile başladı.

Ev sahibi takım Kurşunlu Belediyespor ise İsmail Ozan Kapıbudak, Anıl Sarıoğlu, Adnan Tizer, Burak Gençbay, Burak Güven, Abdurrahman Veli Akça, Selim Taşdemir, Ahmet Faruk Kızıldağ, Semih Berkan Zan, Taha Arslan ve Murat Bahadır Kılıç ilk 11'i ile başladı.

Hakem dörtlüsü

Karşılaşmayı Hakem Mücahit Karakurt yönetirken yardımcılıklarını ise Arif Emre Harmanbaşı (Yrd. Hakem), Ömer Koç (Yrd. Hakem) ve Havva Nur Demirci (Dördüncü Hakem) üstlendi.

Maçtan notlar

Karşılaşmaya hızlı başlayan ve ilk net gol fırsatını bulan ev sahibi takım Kurşunlu Belediyespor oldu.

Maçın henüz 8. dakikası oynanırken Bartınspor korner atışı kazandı. Erkan Gazioğlu'nun korner vuruşunu ev sahibi takım savunması kafayla uzaklaştırdı. Bartınsporlu oyuncu Mahsun Kara ceza sahası dışına düşen topu şut olarak değerlendirmek istedi ancak vuruşu savunmadan döndü ve dönen topla Kurşunlu Belediyespor kontra atağa çıktı. Kısa ve tek paslarla yarı alanımızı geçen Kurşunlu Belediyespor'da Semih Berk Zan kalecimiz İlhan Can Ünal'la karşı karşıya kaldı. Semih'in şutunda top direkten döndü.

Pozisyonun devamında ise savunmamız topu tehlike bölgesinden uzaklaştırma çabasını sürdürürken Bartınspor savunmasında Batuhan Özduran'ın ceza alanı dışında rakibine yaptığı müdahaleyi karşılamanın hakemi faul olarak değerlendirdi.

Ceza alanı çizgisine yakın ve kaleyi hafif çapraz açıdan gören serbest vuruş için topun başına Kurşunlu Belediyespor'un başarılı oyuncularından Anıl Sarıoğlu geçti. Anıl'ın şutunda baraj üstünden geçerek 90'lara yönelen topu kalecimiz İlhan Can Ünal kornere çelmeyi başardı.

35. dakikada Bartınspor'un ceza alanı içinde sırtı kaleye dönükken topla buluşan futbolcusu Fatih Akmaz kaleyi çaprazdan gören bir noktadan dönüp vuruşunu yaptı ancak Kurşunlu savunması araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

İlk yarının son düdüğü ile birlikte futbolcular arasında gerginlikler yaşandı. Gerginlik soyunma odası girişlerinde de devam etti. Karşılaşmanın orta hakemi Mücahit Karakurt süren gerginlik üzerine iki takımında teknik adamlarını yanına çağırarak uyarılarda bulundu.

Mert Aydeniz oyuna girdi

İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında Bartınspor oyuncu değişikliği ile başladı. Bartınspor'un teknik direktörü Gökhan Baladin Fatih Akmaz'ı oyundan alırken Mert Aydeniz'i oyuna dahil etti.

İlk yarıda rakip yarı alanda istediği baskıyı kurmakta zorlanan organize gol pozisyonları üretemeyen Bartınspor Mert Aydeniz'in oyuna dahil olmasıyla beraber rakip yarı alanındaki baskısını artırdı.

51. dakikada orta alanda futbolcularımızın rakibe baskısı sonucu kazandığımız topta Mahsun Kara 2 futbolcu arasından Mert Aydeniz'e pasını aktardı. Topla buluşan Mert Aydeniz topla buluşur buluşmaz etrafını çevreleyen 2 rakibini şık bir hareketle geçti ve ceza yayı üzerinden sert bir şut çıkardı. Bu pozisyonda ev sahibi takım kalecisi İsmail Ozan Karabudak topu kornere çeldi.

53. dakikada ise orta sahada topla buluşan Batuhan Özduran'ın uzun pasında ceza alanı yayı üzerinde topla buluşan Ayhan Işık'ın şutunda top az farkla auta çıktı.

74. dakikada orta alanda Furkan Birdal'ın rakibine yaptığı pres sonucu kazandığımız topu Ayah Işık, Erkan Gazioğlu'na aktardı. Erkan Gazioğlu'da ceza yayı üzerindeki Mert Aydeniz'i görerek pasını ulaştırdı. Mert Aydeniz bu pozisyonda ceza alanı içine girerek şutunu çekti ancak son anda Kurşunlu Belediyespor defansı kayarak yapılan bir müdahale ile mutlak gollük bir pozisyonu engellemeyi başardı.

86. dakikada Bartınspor teknik direktörü Gökhan Baladin ileri uçtaki etkimizi artırmak için Oğuzhan Kartal'ı saha kenarına alırken İrfan Batuhan Yılmaz'ı oyuna dahil etti.

90. dakikada gerçekleştirdiğimiz kontra atakta Bartınspor gole çok yaklaştı.

Kurşunlu Belediyespor'un kalemize yüklendiği anlarda defanstan hızlı çıkan Bartınspor'da Erkan Gazioğlu topla buluştu. Erkan Gazioğlu orta alandaki boşluğu geçtikten sonra sağ kanattan bindirme yapan Ayhan Işık'a pasını verdi. Ayhan Işık topla ceza alanına girdikten sonra penaltı noktası üzerinde müsait pozisyonda olan Erkan Gazioğlu'na topu aktardı ve Erkan Gazioğlu'nun yaptığı vuruş direğin dibinden az farkla auta çıktı.

Uzatma dakikalarında Kurşunlu Belediyespor'un sol kanattan gerçekleştirdiği atakta Burak Güven Ceza alanımıza yakın bir noktada topla buluştu. Bartınsporlu Batuhan Özduran'ın kayarak müdahalesi sonucu Burak Güven yerde kalırken karşılamanın hakemi bu pozisyonu faul olarak değerlendirerek serbest vuruşa hükmetti.

Kalecimiz kırmızı kart gördü

Kurşunlu ekibi serbest vuruş hazırlığı yaparken kalecimiz İlhan Can Ünal'ın yan hakeme yönelerek serzenişte bulunması sonrasında maçın yan hakemi orta hakemi yanına çağırdı. İki hakem arasındaki konuşmanın ardından kalecimiz İlhan Can Ünal kırmızı kartla cezalandırıldı.

İlhan Can Ünal kırmızı kartla oyun dışı kalırken sakatlığından dolayı grup maçlarında forma giyemeyen Ferdi Yalçın kaleye geçti. Bartınspor'un ileri uçtaki ismi Ayhan Işık kalecimiz İlhan Can Ünal'ın kırmızı kart görmesi sebebiyle saha kenarına alınmak zorunda kalındı.

Bartınspor'u yıkan gol!

Serbest vuruş için topun başına Kurşunlu Belediyespor'da Anıl Sarıoğlu geçti. Anıl Sarıoğlu'nun ceza alanına doğru gönderdiği top doğrudan kalemize yönelirken oyuna henüz yeni girmiş olan kalecimiz Ferdi Yalçın topu yumruklayarak uzaklaştırmak istedi ancak kısa düşen topa iyi yükselen Kurşunlu Belediyesporlu oyuncu Adnan Tizer kafa vuruşuyla filelerimizi havalandırdı ve takımını Bartınspor karşısında 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Gol sonrası büyük sevinç

Bartınspor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup eden Kurşunlu Belediyesporlu futbolcular, teknik heyet ve maçı tribünlerden takip eden yöneticiler büyük sevinç yaşadılar.

Bartınspor Abant'ı yenmek zorunda

Aldığı mağlubiyetle büyük moral bozukluğu yaşayan Bartınspor 23 Haziran Çarşamba günü Bartın Atatürk Stadyumunda Bolu Abant Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Saat 17:00'da başlayacak karşılaşma Bartınspor'un gruptaki son maçı olacak.

Maçın kazananı gruptan çıkacak

Temsilcimiz Bartınspor, Bolu Abant Futbol Kulübünü yenerek 3 puanla sahadan ayrılması durumunda Pazar günü oynanacak Bolu Abant Futbol Kulübü ve Kurşunlu Belediyespor maçının sonucunu beklemeksizin gruptan çıkmayı garantileyecek.

Bolu Abant Futbol Kulübü karşılaşmadan galip ayrılan taraf olursa grup lideri olmayı garantileyecek.

İki takımın berabere kalması durumunda ise gözler Pazar günü oynanacak Bolu Abant Futbol Kulübü ile Kurşunlu Belediyespor karşılaşmasına çevrilecek.

Grup lideri final maçları oynayacak

Bartınspor, Bolu Abant Futbol Kulübü ve Kurşunlu Belediyespor'un yer aldığı gruptan lider çıkacak takım çeyrek final maçı oynamaya hak kazanacak. Çeyrek finali geçen yarı finale, yarı finali geçen takım ise final maçına yükselecek. Çeyrek, yarı ve final maçları eleme usulü ve tek maç şeklinde oynanacak. Final maçının galibi 3. LİG'e yükselecek.

Bakmadan Geçme