750 bin TL bağışta bulundu

Bartın Merkez Camii ve Külliye inşaatı hızla devam ederken MÜSİAD Bartın Başkanı Muhammet Aksoy'da 750 bin TL'lik bağış katkısında bulundu

Bartın'da yapımı devam eden Merkez Camii ve Külliyesi projesinde önemli bir aşamaya gelindi. Külliyenin sağ üst tarafında geçtiğimiz haftalarda beton dökme işlemi gerçekleştirildi. Bu aşamanın ardından çalışmalar hızla ilerlemeye devam ediyor.

6 bin 300 m2 alana kurulu olacak olan caminin toplam inşaat alanı 11 bin 500 m2'lik bir alanı kapsıyor.

Tamamlandığında birçok sosyal donatıya sahip olacak Bartın Merkez Cami ve Külliyesinde aynı anda 5 bin kişi ibadet edebilecek.

Kubbe 38 metre, minareleri ise 50 metre yükseklikte olacak.

Bartın Merkez Cami ve Külliyesinde sosyal donatılara da geniş yer ayrılacak.

4-6 yaş Kur'an kursu, ihtiyaç odaklı Kur'an kursları, kitap kafeteryası, aile ve dini rehberlik büroları ile Hac ve Umre büroları yer alacak.

Hayırseverlerin yardımlarıyla yükseliyor

Bartın Merkez Camii ve Külliyesi hayırseverlerin yardımlarıyla yükselmeye devam ediyor.

Son olarak Bartın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bartın Şubesi tarafından yürütülen yardım kampanyaları çerçevesinde MÜSİAD Bartın Başkanı Muhammet Aksoy'da 750 bin TL'lik bağış katkısında bulundu.

Aksoy, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Merkez Cami ve Külliyesi'ne 750 bin TL bağışta bulunuldu.

Aksoy, bağışın toplumsal dayanışma ve cami hizmetlerinin güçlendirilmesi adına önemli bir adım olduğunu ifade etti.

İl Müftüsü Keskin ise bu destek için Aksoy'a teşekkür ederek, yapılan bağışın caminin inşasına ve hizmetlerine katkı sağlayacağını belirtti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme