30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlanıyor

Zafer Bayramında Bartın'da çeşitli etkinlikler düzenlendi..

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Büyük Taarruzun 101'inci yıldönümü Bartın'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Büyük Taarruzun 101'inci yıldönümü etkinlikleri Bartın'da sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen çelenk töreni ile başladı. Daha sonra Valilik tebrikatı ile devam eden program sonrasında Cumhuriyet Meydanında kutlama töreni gerçekleştirildi.

İl Protokolü ile emniyet güçleri, öğrencilerin ve çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen tören alanı çeşitli gösterilere sahne oldu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program sonrasında Öğ. Yzb. Aykut Erdoğan tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu tarafından yapılan Zeybek Gösterisi büyük ilgi gördü.

Daha sonra sahneye çıkan Gürgenpınarı İlköğretim Okulu öğrencileri Ege Yöresine Özel Halk Oyunu gösterisi sergilerken ‘Zafer Türküsü' isimli şiir okundu.

Nefes kesen sporcu gösterilerinin ardından müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Türk Bayrağı, Okul Bayrak ve Flamaları, öğrenciler, gaziler, Askeri Birlik ve kolluk kuvvetleri ve sporcuların sırasıyla gerçekleştirdiği tören geçişi ile program sona erdi.

Bakmadan Geçme