Amasya Üniversitesinden belediyeye ziyaret

Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3.sınıf öğrencileri Bartın Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette SPD 301 Stüdyo Dersi kapsamında Bartın’a gelen Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3.sınıf öğrencilerine Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Arınan ve İmar ve Şehircilik Müdürü Ozan Ertem tarafından 1/100.000 çevre düzeni planı ile imar çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “SPD 301 Stüdyo Dersi kapsamında şehrimize gelen Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3.sınıf öğrencilerini belediyemizde ağırladık. SPD 301 Stüdyo Dersi kapsamında Belediye Başkan Yardımcım Sayın Hasan Arınan ve İmar ve Şehircilik Müdürümüz Ozan Ertem tarafından 1/100.000 çevre düzeni planı ile imar çalışmalarıyla ilgili öğrencilerimize bilgiler verildiler. Nazik ziyaretleri için Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3.sınıf öğrencilerine teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme