Aldatmaz, Kültür Bakanından sözü aldı

Bartın için Ankara'da önemli temaslarda bulunan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti. 

Aldatmaz, Kültür Bakanından sözü aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

En kapsamlı görüşmeyi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile yapan Milletvekili Aldatmaz, Bartın Irmağı’ndan 5 yıldızlı otele, Amasra’daki tarihi Bedesten kazısına kadar şehrin turizm değerlerini masaya yatırdı. 

Kısa süre önce Bartın’ı ziyaret eden eski Adalet Bakanı Aldülhamit Gül, Bartın Irmağı’nı gördükten sonra “Kültür Turizm Bakanı’nı kolundan tut mutlaka buraya getir. Onun ve bakanlığın deneyimlerinden yararlanın, bu doğal güzellikler, Bartın turizmine büyük katkı verebilir” önerisinde bulunmuştu.

“Bu benimde önceliğim” yanıtı veren Aldatmaz, bu konuşma sonrasında bakanlığın yolunu tuttu. Bakan Ersoy’a önce Bartın halkının selamını ileten, ardından da Bartın’a davet eden Aldatmaz, Bartın Irmağı’nı yerinde görmesini, turizm adına ne yapılması gerekiyorsa bakanlığın yardım etmesini istedi. 

Bartın’ın tarihi ve turistlik değerlerine ilişkin detaylı bilgiler veren Yusuf Ziya Aldatmaz, kendisine Bartın’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını iletti. Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehmet Nuri Ersoy da Aldatmaz’ın Bartın davetini kabul ederek Bartın’ı ziyaret etme sözü verdi.

Bakmadan Geçme