Aldatmaz'dan Irmak Islah Projesine ilişkin açıklama

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve parti teşkilatı mensupları, Bartın'ın basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Milletvekili Aldatmaz açıklamaları sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. 

Bir basın mensubunun Irmak Islah Projesine ilişkin sorduğu soruya, proje tamamlandığında Yalı Bölgesinin, Bartın’ın cazibe noktalarından biri haline geleceğini fakat Bartın Belediyesi ile uyum sağlanmadığını dile getirdi. Milletvekili Aldatmaz’ın bu sözleri, ‘Bartın Belediyesi ile bir gerginlik mi yaşanıyor’ sorusunu akıllara getirdi.  

“Halkımızdan biraz sabır istiyorum”

Milletvekili Aldatmaz projeye ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi, Her projenin sonunu beklemek lazım. Bu projeye başladık. Şimdi inşaat aşamasındayken belki kötü görünüyor olabilir. Kaldırımlar su, terk istasyonları ve proje tamamlandığında Bartın'ın dışarıdan gelen turistlerin misafirlerimizin ilk uğrayacağı yer olacak. Onun için halkımızdan biraz sabır istiyorum. Yalnız burada belediyeyle uyumlu çalışamadığımızdan dolayı proje biraz yavaş gidiyor. Projenin hızlı gidebilmesi için belediyeyle bir uyum sağlamamız lazım. Belediye bir türlü bazı sebeplerden dolayı yanaşmıyor. Yanaşmadığından dolayı sadece biraz yavaş gidiyor. Ama nşallah biz bu projeyi en kısa zamanda tamamlayacağız.” Dedi. 

“O bölgede yaşayan insanların projeye karşı bir tepkisi yok”

Milletvekili Aldatmaz, açıklamasının devamında Yalı Bölgesinde esnafın projeden memnun olduğunu ifade ederek, “Geçen hafta ben yalı bölgesinde esnafımızı dolaştım. Kimsenin o bölgede yaşayan insanların projeye karşı bir tepkisi yok. O bölgede yaşayan insanların mağdur olacakları endişeleri var. Bir an önce bitmesini istiyorlar. Biz de bir an önce bitmesi için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Bir an önce bitireceğiz.” 

Bakmadan Geçme