Aldatmaz'dan inceleme ziyaretleri

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, saha ziyaretlerinde bulundu. 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz saha ziyaretlerinde bulundu. 

Ziyaretleri kapsamında AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, İl Başkan Yardımcıları Murat Yıldırım ve Fahrettin Özkaya ile birlikte Kumluca’ya giden Aldatmaz, Kumluca Belediyesi tarafından beldede gerçekleştirilen geçici alternatif çevre yolu çalışmalarını yerinde incelerken çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından da Ulus’ta ziyaretlerde bulunan Aldatmaz geçtiğimiz hafta çıkan yangında zarar gören tarihi Hasan Dede Camii’ni AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile birlikte inceleyerek tarihi camiyi en kısa sürede onararak yeniden hizmete sunacaklarını söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ziyaretleri kapsamında ayrıca Ulus’ta devam edem doğalgaz çalışmalarını da yerinde inceledi.

Ziyaretinde “Verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Laf değil icraat üretiyoruz” diyen Milletvekili Aldatmaz, beraberinde İl Başkanı Yaşar Arslan, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Taş ve İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Özkaya ile birlikte doğalgaz ve depolama alanındaki çalışmaları inceleyerek AKMERCAN BATIKAR Doğalgaz Bölge Müdürü Murat Tutal’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 

Bakmadan Geçme