Aladağ'da yollar yenileniyor

Bartın Belediyesi tarafından söküm çalışmaları tamamlanan Aladağ Mahallesi 531.Sokak 'ta yol yenileme çalışmalarına başlandı.

Hasarlı yollarda bakım onarım çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Aladağ Mahallesi 531.Sokak’ta çalışma başlattı. 

2 gün süren çalışmanın ardından sökümü tamamlanan yolda sıcak asfalt ile düzenleme çalışmalarına başlandı.  Sık sık bölgeyi ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, bir yandan çalışmaları takip ediyor bir yandan da mahalle sakinlerinin taleplerini dinliyor.

Hazırlamış oldukları iş programı çerçevesinde yol yenileme çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Aladağ Mahallesi 531.Sokak’ta gerçekleşen yol yenileme çalışmalarının da en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

Başkan Fırıncıoğlu açıklamasında “Bartın Belediyesi olarak halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Bilindiği gibi son olarak enerji hatlarının yeraltına alındığı Hendekyanı Caddesi’nde yol yenileme çalışmaları gerçekleştirdik. Enerji hatları yeraltına alınan bölgeleri sıcak asfalt ile yeniden düzenleyerek sorunsuz hale getirdik. Şuanda benzer bir çalışmayı da Aladağ Mahallesi 531.Sokak’ta sürdürüyoruz.  Zamanla deforme olan araç yolunun söküm çalışmalarını tamamladık. Bugün itibariyle de sıcak asfalt çalışmalarımızın startını verdik. En kısa zamanda bu bölgemizde ki sorunu çözüp halkımıza daha iyi ulaşım imkanı sağlayacağız. İş programımız doğrultusunda yol yenileme çalışmalarımız devam edecek. Tüm ekiplerimizle halkımızın emrindeyiz” dedi.

Bakmadan Geçme