Akdeniz, kredi konusunu Genel Başkanla görüştü

Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Bartın ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, 'Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaf ve sanatkârlarımızın kullanmış oldukları kredilerdeki faiz oranlarının kademeli olarak artırılması maalesef ki bizleri zor durumda bırakmıştır.' Açıklamasında bulundu.

Akdeniz, kredi konusunu Genel Başkanla görüştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bartın ESOB Başkanı Yılmaz Akdeniz Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaf ve sanatkârların kullandığı kredilerdeki faiz oranlarının kademeli olarak artırılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdeniz yaptığı açıklamada, “Her koşulda kayıtsız ve şartsız devletimizin yanında olan esnaf ve sanatkârlarımız, ekonomik olarak zor günler geçirdiğimiz bu günlerde vergi ve istihdam yönünden çok büyük bir yükü sırtlanmışken kredi faizlerinin artırılması sebebiyle büyük bir yara almıştır.” Dedi.

Kredi faizlerinin artırılması yönündeki uygulamadan vazgeçilmesi amacıyla (TESKOMB ) Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı ve aynı zamanda Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ile telefon görüşmesinde bulunduğunu da ifade eden Akdeniz, Bartın Milletvekili Yusuf Aldatmaz’ a da konu hakkında detaylı bilgileri aktardığını ve taleplerini de ilettiğini söyledi.

Akdeniz, esnafı zor duruma sokacak bu uygulamadan bir an evvel geri dönülmesi gerektiğini ve konunun takipçisi olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme