Akdeniz duyurdu, o araçlar toplanıyor

Bartın Esnaf Odaları Birliği ve Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanlığı görevlerini yürüten Yılmaz Akdeniz, sanayi sitelerinde atıl durumda bırakılmış araçların toplanmaya başladığını duyurdu.

Bartın Esnaf Odaları Birliği ve Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Küçük Sanayi Sitelerinde bulunan atıl, terk edilmiş ve hurda şeklinde sökülüp caddelerde bırakılmış araçların toplanması ile ilgili  T.C. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre Bartın İl Emniyet Müdürlüğünce görevlendirilen Emniyet  Müdürlüğü Trafik Şube Müdür Yardımcısı Komiser Akın Yurt ile toplantı gerçekleştirdi.

Akdeniz konuyla ilgili açıklamasında, “Yaptığımız toplantıda Sanayi Sitelerinde atıl araçları bulunanların ivedilikle araçlarını kaldırması, aksi halde söz konusu araçların yediemin otoparklara çekileceği konusunda üyelerimize bilgilendirilme yapılmasına karar verildi. Bu konuda üyelerimize gerekli bilgilendirme ve uyarıları ilettik.  Atıl durumdaki araçların tespiti Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yapıldı. Araç sahibi belli olan kişilere de söz konusu karar tebliğ edildi. Sanayi sitemizde bu şekilde olan hurda ve atıl araçlar toplanmaya başlandı.” dedi.

Akdeniz ayrıca duyarlılıklarından dolayı Bartın Emniyet Teşkilatına teşekkür ederek, “Sanayi sitelerimizde başlı başına sorun olan bu durum ile ilgili olarak duyarlılıklarından dolayı başta Bartın İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ünsal Hayal olmak üzere emniyet personellerine, odamız üyeleri ve şahsım adına çok teşekkür ederim.” İfadelerinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme