• Haberler
  • Bartın
  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bartın'a geldi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bartın’a geldi.

Yılmaz, ilk olarak AK Parti Bartın İl Başkanlığını ziyaret etti.

Yılmaz, burada İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, ilçe ve belde belediye başkanları ve partililer tarafından karşılandı.

Yılmaz, gazetecilere, Ülkenin 81 ilini 31 Mart seçimlerinden sonra ziyaret etmeye başlayarak çalışmalara başladıklarını söyledi.

İl ziyaretlerini 2 başlıkta sürdürdüklerini dile getiren Yılmaz, “Birisi birbirine benzer bizim kazandığımız illerde bilgi paylaşımı ve istişare toplantıları yapıyoruz bürokratlarıyla beraber. Birbirine benzer illeri bir ilde topluyoruz. Örneğin Isparta'da Isparta'ya benzer bizim illerimiz var. O illerimizi işte Aksaray ilimizi çağırdık oraya. Karabük ilimizi çağırdık oraya. O illerimizin oluşturduğu bir kompozisyonda orada bürokratlarla birlikte istişare toplantıları yaptık.” diye konuştu.

Bartın'da yaptıkları gibi bir de il ziyaretleri de yaptıklarını ifade eden, “Teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Burada bütün partimizi oluşturan ana kademenin il yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kolları, gençlik kolları, il genel meclisi başkanımız, merkez ilçe başkanımız ve belediye meclis üyelerimizden oluşan şehrimizin yönetiminde etkin olan partimizin ana kademe mensuplarıyla istişarelerde bulunuyoruz.” şeklinde konuştu.

53’üncü il olarak Bartın'da olduklarını anlatan Yılmaz şöyle devam etti: 
“Burada açıklıkla ifade etmek istiyorum ki biz aslında 31 Mart seçimlerinin sonuçlarını da değerlendiriyoruz bu toplantılarda. Amacımız zaten bir değerlendirme yapmak, değerlendirme daha ziyade ağırlıklı olarak 31 Mart seçimlerinde ortaya çıkan sonuç bizi mutlu etmedi. İstediğimiz sonuçları alamadık. Bartın'ımızda da biz ittifakla seçime girmiştik. İttifak ortağımız da burada seçimi kazanmadı, kazanamadı. Buna üzüldük.”

Seçimlerde kaybettiğimiz şehirler ve kendilerinde olmadığı halde kazandıkları şehirlerde olduğunu anlatan Yılmaz, “Kaybettiğimiz her yer veya ülkemiz genelinde seçim sonuçları itibariyle milletimizin sandıkta bize biraz daha çalışın, daha fazla çalışmanız gerekiyor. Bazı eksikleriniz var. Bunları telafi edin, değişin. Adeta sandıktan çıkan sonuçlardan sandığın dili olsa da söylese dediğimiz şeyleri biz okuduk.” ifadelerini kullandı.

İllerde istişarelerde yaptıklarını kaydeden Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Sonra da belki arkadaşlarımızdan tek tek başkanım gelmişken benim Ankara'ya da gelip size söylemek istediğim bir husus vardı burada müsaade ederseniz şöyle ikili, bu konuyu sizinle görüşmek istiyorum diyebilecek olan bazı arkadaşlarımızdan olan olursa toplantımız bittikten sonra onlarla da böyle tek tek bir görüşme de yapıyoruz.”
Toplantının ardından partililerin taleplerini dinleyen Yılmaz, daha sonra Bartın Valisi Nurtaç Arslan’ı ziyaret etti.  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'daAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da

Bakmadan Geçme