2 mahallede bakım onarım çalışmaları yapılıyor

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 2 mahallede yol ve kaldırımlarda bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. 

Kent merkezinde daha iyi ulaşım imkânı sağlamak için hasar gören noktalarda bakım onarım çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ekipler son olarak Karaköy ve Demirciler Mahallelerine bağlı sokaklarda sıcak asfalt ile bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdiler. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, halka sorunsuz şekilde ulaşım sağlamak için üstyapı düzenleme çalışmalarının yanı sıra hasar gören noktaların bakım onarımlarını gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Fırıncıoğlu açıklamasında “ Halkımıza daha iyi ulaşım imkanı sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızdan bir tanesinde bakım onarım çalışmalarımız. Üstyapı düzenleme çalışmaları gibi bakım onarım çalışmalarına da büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda da ekiplerimiz Demirciler ve Karaköy Mahallesi’nde çalışma gerçekleştirdiler.  Ekiplerimiz tarafından hasar gören noktalar belirlenerek sıcak asfalt ile onarıldı. Kentte yaşam kalitesini arttırmak için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızdan bir tanesi olan yol bakım çalışmalarımız da ihtiyaç duyulan her noktada gerçekleşecektir” dedi.
 

Bakmadan Geçme