1 Eylül'de açılacak

Bartın Belediyesi tarafından 1 Eylül itibariyle uygulamaya alınacak Kent Lokantasının nerede açılacağı belli oldu.

Bartın Belediye Meclisi Ağustos ayında 20 madde ile bir araya geldi. Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Bartın Belediyesi Kent Lokantası açılması talebi de görüşüldü. 

Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Kent Lokantasının açılması talebi oy birliği ile kabul edildi. 

Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya komisyondan geçerek kabul edilen karar ile ilgili açıklamalarında, Kent Lokantasının 1 Eylül’de açılması sözünü verdi. 

Kent Lokantasının açılışına sayılı günler kala, en çok merak edilen konulardan biri ise lokantanın nerede açılacağı oldu. 

Başkan Yalçınkaya, Kent Lokantasının Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinin yanında bulunan Dinlenme Evi olarak bilinen ve eskiden Restoran olarak kullanılan alanın lokanta olarak restore edileceğini söyledi. 

“İçinin tamirine başlıyoruz”

Başkan Yalçınkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Kent Lokantamızı Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri yanındaki Dinlenme Evi dediğimiz eskiden restoran olarak kullanılan yerde açıyoruz. İnşallah 1 Eylül’de açıyoruz. Nikâh Salonumuzun yanındaki alanı şuan restore ediyoruz. Çatısını tamir ediyoruz. İçinin tamirine başlıyoruz. İnşallah 1 Eylül’de halkımıza Kent Lokantasından vatandaşımızın bütçesine uygun bir şekilde rahatlıkla yemek yiyebilecekler bir sistemi kuracağız.” 
 

Bakmadan Geçme