Bayram öncesi sıkı denetim 

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar tarafından en çok talep edilen ürünlerin denetimi yapıldı. 

Bartın kent merkezinde gıda denetimlerine devam ediliyor. Denetimler kapsamında Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesinde geniş kapsamlı çalışma başlattı. 

Müdürlük tarafından Ramazan Bayramında en çok tercih edilen ürünlerin denetlendiği çalışma ile ilgili yapılan açıklamalarda, “İl Müdürlüğümüz tarafından Ramazan Bayramı öncesi, sırası ve sonrasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için "Unlu mamuller, tatlı, şeker ve şekerli mamuller, et ve et ürünleri üretim, satış ve toplu tüketim yerlerine yönelik yapılan denetimler çerçevesinde, İşletmelerin hijyen koşulları, ürünlerin muhafaza koşulları, etiket bilgileri, son tüketim tarihleri (STT) ve Tavsiye edilen tüketim tarihlerine (TETT) yönelik kontroller gerçekleştirilmiştir. Gıda denetim ekiplerimiz Ramazan Bayramında başta talebin çok olması beklenen Unlu mamuller, tatlı, şeker ve şekerli mamuller üretim yerleri olmak üzere halkın sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimini sağlamak amacıyla Gıda Üretim satış ve toplu tüketim işletmelerine denetimlerini artırdı.
Denetimlerimiz bayram öncesi, sırasında ve sonrasında devam edecek olup Tüketicilerimiz halk sağlığı ve gıda güvenliğini ilgilendiren tüm ihbar ve şikâyetlerini İl ve İlçe Müdürlüklerimiz ile Alo 174 Gıda Hattı'na bildirebilirler.” Denildi. 

Bakmadan Geçme