Akçamescit Ortaokulu öğrencileri İstanbul Yolcusu

Akçamescit Ortaokulu ve WWF Doğa Öncüleri Vakfı'nın işbirliğiyle hayata geçirilen 'Kayalık Habitatlarda Bartın Geveni Projesi', doğa koruma ve çevre bilinci oluşturma adına önemli bir adım attı

Akçamescit Orta Okulu öğrencileri İstanbul Yolcusu

Akçamescit Orta Okulu ve WWF Doğa Öncüleri Vakfı'nın işbirliğiyle hayata geçirilen "Kayalık Habitatlarda Bartın Geveni Projesi", doğa koruma ve çevre bilinci oluşturma adına önemli bir adım attı.

Küre Dağları Milli Parkları tarafından öğrencilere verilen Bartın Geveni eğitimi, gençlerin doğaya olan duyarlılığını artırdı ve özgün bir kaya bitkisi olan Bartın Geveni'nin korunmasına yönelik farkındalık oluşturdu.

Proje, WWF tarafından Türkiye genelinde düzenlenen projeler arasında öne çıkarak, 3 - 4 Haziran'da İstanbul'da gerçekleşecek olan Doğa Öncüleri Gençlik Konferansı'na katılmaya hak kazandı.

WWF Doğal Hayatı Koruma Vakfı, 2001 yılından beri Dünya çapında faaliyet gösteren köklü ve büyük bir doğa koruma kuruluşudur.

Türkiye'de, okullarda doğayı koruma amacıyla projeler yürüterek doğa koruma bilincini artırmayı hedeflemektedir.

Doğa Öncüleri projesi, öğrencilere doğaya ve doğal yaşama farklı bir perspektif kazandırmak için başlatılan ve her yıl birçok okulda uygulanan önemli bir insiyatiftir. 

Bu tür projeler, genç nesillerin çevreye duyarlılık kazanmasına ve doğal yaşamı koruma konusunda bilinçlenmesine katkı sağlamaktadır.

Akçamescit İlkokulu öğrencileri İstanbul YolcusuAkçamescit İlkokulu öğrencileri İstanbul YolcusuAkçamescit İlkokulu öğrencileri İstanbul YolcusuAkçamescit İlkokulu öğrencileri İstanbul YolcusuAkçamescit İlkokulu öğrencileri İstanbul YolcusuAkçamescit İlkokulu öğrencileri İstanbul Yolcusu

Bakmadan Geçme