Yaşar Dönmez yatırım ve hizmetlerle cevap verdi

Abdipaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Abdipaşa Belediye Başkan Adayı Yaşar Dönmez, '20 yıldır ne yaptın?' diyenlere Abdipaşa'ya kazandırdığı hizmet ve yatırımları sıralayarak cevap verdi.

Bartın kent merkezinde, ilçelerde ve beldelerde seçim heyecanı sürüyor.

Bartın’ın Abdipaşa beldesinde siyasetin duayen isimlerinden biri olan Abdipaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Abdipaşa Belediye Başkan Adayı Yaşar Dönmez kendisi için “Ne yaptın?” diyenlere beldeye kazandırdığı hizmet ve yatırımlarla yanıt verdi.

Halkımız her şeyi görüyor

Başkan Yaşar Dönmez, “Ben yıllar boyunca Abdipaşa için çalıştım ve Allah nasip ederse Abdipaşa için çalışmaya devam edeceğim. Son dönemde yaptığımız çalışmalardan biri olan Temizlik Malzemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Abdipaşa’nın geleceğidir, yarınlarıdır. Arsa tahsisinden Ankara’daki resmi işlemlerine kadar her kademesinde büyük emeklerim olan bu proje yeni dönemde hayata geçecek. Bartın’ın ve çevre illerin hiçbir ilçesinde olmayan Organize Sanayi Bölgesi Abdipaşa’da kurulacak. Teşvikte 6. Bölge olmamız çok büyük bir avantaj. Fabrika sahipleri, yatırımcılar burayı tercih edecek. Abdipaşa’mız ilk etapta 10 fabrikaya ev sahipliği yapacak. Bu OSB’de binlerce insanımız çalışacak. Abdipaşa’mız göç veren değil, göç alan bir beldeye dönüşecek. Gençlerimiz ve kadınlarımız iş imkanına kavuşacak. Çalışmak isteyen hiçbir kadınımız evde oturmayacak. Gençlerimiz gurbete gitmek zorunda kalmayacak. Abdipaşa’nın evlatları, gençleri, kadınları doğdukları yerde doyacaklar. Yöremiz halkına iş ve istihdam sağlayacak bu projeye Abdipaşa’nın yarınları olacak. Abdipaşa’nın geleceği olacak. Daha öncede ifade ettiğim gibi ilk etapta 10 fabrika kurulacak. OSB alanının tamamı gelecek yıllarda 32 fabrikaya ev sahipliği yapacak. Abdipaşa’ya bundan daha büyük bir hizmet ne olabilir? Biz Abdipaşa için yaşıyor ve çalışıyoruz. Halkımızda bu gayretlerimizi görüyor ve destek veriyor. Bizlerde onların desteğine layık olmak için çalışıyoruz.” Dedi.

Doğalgazı biz getireceğiz

Abdipaşa’ya doğalgazı en kısa sürede getireceğinin de sözünü yineleyen ve bu konuda Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’la gerekli görüşmeleri yaptığını söyleyen Başkan Dönmez, “Abdipaşa’ya doğalgazı biz getireceğiz. Bunu tüm vatandaşlarımız biliyor. Bu konuda gerekli görüşmelerimizi Bakanımızla ve Milletvekilimizle yaptık. Gerekli desteği alıyoruz. En kısa süre içinde vatandaşlarımız doğalgazı kullanmaya başlayacak. İnsanlarımız evlerinde doğalgazla ısınacak. Hanımlarımız mutfaklarında doğalgazla yemeklerini, aşlarını yapacak. Daha öncede söylediğimiz gibi Abdipaşa doğalgazla ısınacak, fabrikalarla büyüyecek. Abdipaşa bölgemizin fabrikalar merkezine dönüşecek. Beldemizde kurulan OSB’de de bu doğalgaz kullanılacak. Söz veriyorum kazanan Abdipaşa olacak.” Şeklinde konuştu.

Bu projelere, bu yatırımlara imreniyorlar

Başkan Dönmez rakip parti adaylarının eleştirilerine de yanıt verdiği röportajımızda, “Diyorlar ki 20 yıldan beri ne yaptın? Yaptıklarımızın ufak bir özetini geçeyim. Belediye garajına 17 adet hibe yeni araç aldım. 4 cami, 4 okul, belediye binasının tadilatını ve sosyal tesislerin inşasını gerçekleştirdik. Terminal, altyapı üst yapı çalışmaları, her okula top sahası getirdim. Gençlerimize kapalı halı saha, futbol sahası, yüzme havuzu gibi spor faaliyetlerinin gerçekleştirilecek alanlar sağladık. Islah çalışmalarını Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un destekleri ile büyük ölçüde tamamladık. Defne fabrikası, tekstil fabrikaları, çanta imalat atölyesini, beton santrali fabrikaların kurulumunu sağladık. Beldemizde anaokulu, Abdipaşa yeni ortaokulu, çok programlı anadolu lisesi, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olmak üzere her sınıftan öğrenci yetiştirilmesini sağladık. Abdipaşa’ya TOKİ kazandırdık. Tüm bunları AK Parti’den başka kim yapabilirdi. Tüm bu yatırımları Abdipaşa’ya Yaşar Dönmez’den başka kim kazandırabilirdi. Ne yaptın diye soranlar aslında tüm bu hizmetleri görüyorlar. Onlarda bu hizmetlere, bu projelere, bu yatırımlara imreniyorlar. Ne var ki siyasi olarak konuşuyorlar.” İfadelerinde bulundu.

Arkamızda Bakanımız, yanımızda Milletvekilimiz var

Başkan Dönmez konuşmasının son bölümünde ise yeni dönemde ellerinin çok daha güçlü olacağının altını çizerek, “Yeni dönemde arkamızda Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç var. Yanımızda Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz var. Bundan daha büyük güç olabilir mi? Biz bu gücü bilgi ve birikimimizle Abdipaşa için kullanacağız. Abdipaşa’yı fabrikalarla, doğalgazla, sosyal alanlarla donatacağız. Söz veriyorum, bu seçimde kazanan yine Abdipaşa olacak.” dedi.

Yaşar Dönmez yatırım ve hizmetlerle cevap verdi

Bakmadan Geçme