Hakan Ceylan programda konuştu

Ercan Aydın ile Er Meydanı Programının konuğu olan CHP Bartın İl Genel Meclis Üyesi adayı Hakan Ceylan hem seçim çalışmalarını, hem de köylerde ne gibi problemlere çözüm getirebileceğini anlattı.  

Bartın Televizyonu Facebook Sayfasında yayınlanan Ercan Aydın ile Er Meydanı Programının bu haftaki konuğu, Cumhuriyet Halk Partisinde uzun yıllardır siyaset yapan ve CHP Bartın İl Genel Meclis Üyesi adayı Hakan Ceylan oldu. 

Programın moderatörlüğünü yapan Ercan Aydın’ın sorularını yanıtlayan Ceylan seçime sayılı günler kala yaptıkları seçim çalışmalarını anlattı.  

Köylerle hiçbir zaman irtibatının kesilmediğini ifade eden Ceylan, “İl Genel Meclis adaylığında da olmamdaki en büyük sebeplerden bir tanesi iki dönem İlçe Başkanlığı yaptım. Partilerin Bartın’da en büyük lokomotifi Merkez ilçelerdekilerdir. En büyük çalışmayı onlar gösterir. Coğrafi olarak Bartın bir ucu Hasankadı’da bir ucu Arıt’ ta böyle bir büyük bir coğrafi yapısı da var. Dolayısıyla İki dönem İlçe Başkanlığı yapınca biz neredeyse iki ucu baştanbaşa gezdik, dolaştık.  Kendimizde köy kökenli olduğumuz için köyle köylerle hiçbir zaman irtibatımız da kesilmedi. O yüzden İl Genel Meclis adaylığı biraz zor ve yorucu da olsa, meşakkatli de olsa teşkilatımıza aday adaylığı müracaatı yaptık. Onlar da sağ olsunlar bizi değerlendirerek sıraya koydular.” Dedi. 

“Büyük Bartın hayalimiz var”

CHP’nin İl Genel Meclisinde çoğunluğu alacağına inandığını söyleyen Ceylan, “Bartın Merkez İlçede 3-4 çıkartacağız. Biz bu sefer 1‘inci parti olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Bartın'da birinci parti olacağız. Belediye Başkanlığında güçlü adaylarımızın da seçimleri kazanacağını görüyoruz. Büyük Bartın hayalimiz var bizim. Büyük Bartın’ı da büyütmek, Bartın hem merkez olarak büyütmek hem köyleriyle beraber büyütmek hayalimiz İnşallah. Halkımızda bunun ışığını gördük.” Dedi. 

“Işığı görüyoruz” 

Konuşmasının devamında partisinin Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya’nın yerel seçimi kazanmasına kesin gözüyle baktıklarını dile getiren Ceylan, “Yerel seçimleri yüzde 1 milyon alıyoruz. Rıza Beyle 2007'de Milletvekilliğini aldık. Cumhuriyet Halk Partisi bir milletvekilliği bayrağını salladı. Uzun bir aradan sonra Rıza Beyle Bartın belediyesini alacağız, bunu görüyoruz, Bu ışığı görüyoruz” ifadelerini kullandı.


 

Bakmadan Geçme