Ulukaya Aba İnşaat ile güzelleşiyor

Ulus İlçesine bağlı Uluköy Köyünde bulunan ve doğal güzelliği ile ziyaretçilerini adeta büyüleyen Ulukaya Şelalesinin etrafına Bartın İl Özel İdaresi ve BAKKA işbirliği ile ihalesi yapılan Doğa Merkezinin inşası bölgemizin ünlü inşaat firması Aba İnşaat tarafından yapılıyor.

Bartın’ın Ulus İlçesine bağlı Uluköy Köyünde bulunan Ulukaya Şelalesi yerli ve yabancı turistler için yıllardır ilgi odağı haline geldi.

Bölgenin doğal güzelliğinden etkilenen ziyaretçiler için Ulukaya Şelalesi yıllardır cazibe noktası olma özelliğini korurken gelen ziyaretçilerin hem dinlenebileceği hem de yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir alan elzem hale geldi. 

Bartın İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü geçtiğimiz aylarda doğal güzelliği ile ün salan Ulukaya Şelalesi için “Ulus Ulukaya Doğa Merkezi Yapım İşi” adıyla ihaleye çıkıldı. 

Aba İnşaat tarafından bölgenin mimarisine uygun olarak yapıma başlanan Doğa Merkezi yapımı kapsamında, Kadınlar Satış Alanı, Amfi Oturma Alanı ve Bisiklet Parkı ile Ulukaya Şelalesi bölgenin cazibesini daha da artıracak. 

Konuyla ilgili bilgi veren Aba İnşaat Firma Yetkilisi Ercan Aydın, 70 günde yapılması planlanan Doğa Merkezinin yapımına başlandığını ve en geç 20 Aralık tarihinde teslim edileceğini söyledi.Ulukaya Aba İnşaat ile güzelleşiyorUlukaya Aba İnşaat ile güzelleşiyorUlukaya Aba İnşaat ile güzelleşiyorUlukaya Aba İnşaat ile güzelleşiyorUlukaya Aba İnşaat ile güzelleşiyorUlukaya Aba İnşaat ile güzelleşiyor  

 

Bakmadan Geçme