Reis, Çakır yönetimini eleştiri yağmuruna tuttu

Amasra AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışında konuşan AK Parti Amasra Belediye Başkan Adayı Ahmet Reis mevcut belediye yönetimini eleştirirken, 'Amasra Belediyesin mevcut yönetimi şehrimize bırakın eser ve hizmet getirmeyi, temel ihtiyaçları karşılayacak hizmetleri dahi vatandaşımızla buluşturamıyor.' Dedi.

Amasra AK Parti Seçim İrtibat Bürosu Açılışı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımıyla gerçekleştirildi.

MHP’li isimlerinde tam kadro katıldıkları açılış töreninde konuşan AK Parti Amasra Belediye Başkan Adayı Ahmet Reis mevcut belediye yönetimini eleştiri yağmuruna tuttu.

AK Parti Amasra Belediye Başkan Adayı Reis konuşmasında, “AK Partimizin belediyecilik anlayışı gerçek belediyecilik, vizyonumuz hizmet ve eser siyaseti üzerine kurulmuştur. Amasra’ya hizmetimizde projelerimiz insan odaklı; insana değer veren ve çevreye duyarlı çalışmalar olacaktır. İlçemizin ihtiyaçlarının yanı sıra, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden her bir vatandaşımız için ilçemizdeki yaşam kalitesini yükselteceğiz. Kültür mirasımızı ve kültürel zenginliklerimizi koruyarak ilçemizi bir marka kent haline dönüştüreceğiz. Sosyal donatı alanları ve yeşil alanları ile ilçemizi daha yaşanılabilir kılacak, turizmde önde gelen şehirler arasında göreceğiz. Kentimizi teknolojik donatılarla güçlendirerek, marka değerini yükselteceğiz.” Dedi.

Amasra Belediyesi mevcut yönetiminin İlçeye eser ve hizmet getirmek bir yana temel ihtiyaçları dahi karşılayacak hizmetleri vatandaşlarla buluşturamadığını söyleyerek, “Yıllık ortalama 4 milyon TL belediyenin bütçesi açık vermektedir. 2022 yılında 8 milyon TL açık verdi. Bu ne demek, belediyenin gideri, gelirlerinden fazla. Şuan ki mevcut belediye, hizmet etmediği gibi daha bütçesini yönetmekten aciz bir yönetim! Böyle bir belediyecilik anlayışı Amasra’mıza yakışmıyor, Amasralı hemşerilerim bunu hak etmiyor. Mevcut yönetim kentimize, vatandaşımıza hizmette sınıfta kalmıştır. Bu başarısızlığını AK Partimiz tarafından şehre kazandırılan hizmetlere ve eserlere “ben yaptım” diye göstererek kapatmaya çalışmaktadır. Hükümetin bunca yaptığı eserin başına geçip sahiplenmek uygun muydu? Biz bu hizmetleri yaparken mevcut yönetim bu işin neresindeydi? Bu seçimde Amasralı hemşerilerimin büyük bir desteğiyle belediyeyi kazanacağız, şehrimizi AK belediyecilikle buluşturacağız, merkezi yönetim ile birlikte; şehrimize 17 yıldır hizmet eden, Bartın’ımızın yetiştirdiği değerli büyüğümüz Sayın Bakanımız Yılmaz Tunç’un desteğiyle nice büyük eserleri hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.” Şeklinde konuştu.

Reis konuşmasının devamında ise, “5 yıllık hizmet sürecimiz boyunca öncelikli olarak su problemi ve arıtma merkezi, doğalgaz, üniversite ve otopark sorunlarını çözerek hızlıca terminal, marina, TOKİ konutları, emekli yaşam merkezi, çocuk akademisi, gençlik merkezi, hayvan barınağı, millet bahçesi, müze kent, seyir terası ve daha birçok proje ile daha erişilebilir, modern ve nitelikli çalışmaları hayata geçireceğiz. Biz bu hizmetlerin heyecanını yüreğimizde taşımaktayız.

Ayrıca belediye personellerimiz bizim dönemimizde her ay düzenli olarak maaşlarını alacaklar. Bunun da sözünü buradan veriyoruz.” İfadelerinde bulundu.

Unutulmayacak bir hikaye yazmak üzere aday olduğunu da dile getiren Reis, “Ben bu şehirde doğdum bu şehirde yaşadım. Bu şehrin her sokağını, caddesini, mahallesini, semtini çok iyi biliyorum. Bu şehirde yaşayan en küçüğünden en büyüğüne bütün hemşerilerimin dertleriyle dertleneceğim. Tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağım. Bunları başkanlık makamında oturarak değil vatandaşlarımızın yanında sokakta yapacağım. Kalbi Amasra için atan herkesle birlikte hizmet etmek istiyorum. Yepyeni bir sayfa açmak için, unutulmayacak bir hikaye yazmak için, ev ev , sokak sokak, cadde cadde dolaşarak davetimizi yenileyeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı, kazanılmadık gönül bırakmayarak Amasra’mızın her sokağında AK belediyeciliğin izini bırakacağız. Özümüzü biliyoruz, sözümüzü veriyoruz. Amasra’mızın sorunlarını biliyor ona göre projeler üretiyoruz. Amasra'nın geleceğine uzun yıllar ışık tutacak projeleri liyakatlı kadrolarla gerçekleştirmek için yola çıktık. 2024 Mahalli İdareler seçiminde AK Partimizin adayı olarak Amasralı hemşerilerimin huzuruna çıkmış bulunmaktayım. Sizlerin desteğine talibim.” Dedi.

 

Bakmadan Geçme