TSO'da Meslek Komiteleri toplantıları yapıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite Toplantıları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında gerçekleşti

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite Toplantıları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında gerçekleşti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasından gerçekleşen toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Şimşek, Meslek Komite Başkanları ve Üyeleri ile oda genel sekreteri Ahmet İncekara katıldı.

Oda bünyesinde çalışmalarını yürüten meslek komitelerinin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin görüşülerek gündem oluşturulduğu toplantıda meslek komite üyeleri söz alarak, sektörleriyle ilgili beklentilerini ve sıkıntılarını dile getirdi.

Üyelerden gelen talep ve sıkıntıları yakından takip ettiklerini altını çizen Başkan Halil Balık “Toplantılarda görüşülen sorunlar ve talepler doğrultusunda bizlerde ilgili kurum ve kuruluşlarla sürekli iletişim kurarak üyelerimizin sorunlarına en hızlı şekilde yanıt vermek için gayret gösteriyoruz. Bu sebeplesektörlerde yaşanılan sorunlara reform haritasını oluşturacak bu toplantılar aynı zamanda birlik ve beraberliğin sembolüdür. Bu hususta bilinmesini isteriz ki üyelerimizin fikir ve görüşleri bizim için muteber bilgi kaynağıdır. Bu kaynak ileçalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Üyelerimizin beklentilerini ve taleplerini toplantılar dışında oda personelimiz arayarak görüş ve önerileri alınmaktadır. Kayıt altına alınan ortak talepler ve beklentiler üzerinde yönetim kurulumuzla gerekli çalışmalara başlanacaktır.” dedi.

Sektörel sorunların tespit edildiği toplantılarda, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ek hizmet binasında faaliyete başlayan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun, IPARD-3 hibe miktarları anlatılarak, ilimizin kalkınmasını sağlayacak projeler istişare edildi.

Bakmadan Geçme