Kumluca'da gündem adaylar arası polemik

AK Parti ve MHP adaylarının halı saha çekişmesi Kumluca gündeminde

Kumluca’da MHP’den 2 dönemdir Belediye Başkanı seçilen İsmail Can partisinin yeniden Belediye Başkan Adayı oldu.

AK Parti’de ise birçok aday adayı içinden Mustafa Bozkurt Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Saadet Partisi’nin de iddialı olduğu Kumluca’da seçim çalışmalarına start veren Belediye Başkan Adayları arasında polemiklerde baş göstermeye başladı.

İlk polemik halı saha

AK Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozkurt’un “Kumlucalı genç kardeşlerime daha modern halı sahamız hayırlı olsun” paylaşımına mevcut Belediye Başkanı MHP’li İsmail Can’dan yanıt gecikmedi.

Mustafa Bozkurt yaptığı paylaşımda, “Geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz’ın yapmış olduğu girişimler neticesinde Kumluca’mızda bulunan halı sahamız inşallah daha kullanışlı ve modern hale gelecek. Her zaman dile getirdiğimiz gibi Kumluca AK Parti’ye kavuşacak, hizmet ile buluşacak. Yaparsa AK Parti yapar. Nisan ayında halı sahamızı açmak inşallah bizlere nasip olacak. Kumluca’mız her şeyin en iyisini hak ediyor.” ifadelerine yer verdi. 

Bunun üzerine İsmail Can ise Kumluca’daki halı sahanın fotoğrafını paylaşarak, “Takdir ediliyorsan değil taklit ediliyorsan başarmıssındır. Taklit edildiğimize göre başarılarımızla hep birlikte gurur duyabiliriz. Belediyecilik kes kopyala yapıştır yapmak değildir, çalışmaktır emek vermektir, üretmektir.” Diyerek Bozkurt’a göndermede bulundu.
 

Bakmadan Geçme