Başkan adayı Uzun projesini anlattı

Bartın Televizyonunda Seçim Özel Programının konuğu olan Ulus Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uzun Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesini anlattı. 

Geçtiğimiz günlerde Bartın Televizyon Facebook Sayfasında yayınlanan Bülent Bostancı ile Seçim Özel Programının konuğu Ulus Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uzun oldu. 

Programın moderatörlüğünü yapan Bülent Bostancı’nın sorularını yanıtlayan Başkan adayı Uzun, Ulus için bir sonraki dönemde yapılması planlanan ve 1800 metrekarelik kapalı alana sahip olacak Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesini anlattı. 

Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesinin yapmayı en çok istediği projelerden biri olduğunu ifade eden Başkan Uzun, “Biz çok projeler, çok iler yaptık fakat bende kendime ‘bunu da yapmalıydın’ diyorum. Fakat bu bir fırsat işi, imkân işi. Benim şu anda önümüzde o imkânı da gördüm projemi yaptım aşağı yukarı 1800 metrekarelik bir kapalı alan projesini yaptık. Aynı zamanda otopark da olacak. Otoparkı ile beraber hayata geçireceğiz.” Dedi.  


 

Bakmadan Geçme