Bakan Tunç'tan Abdipaşa'da destek sözü

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın'ın Adbipaşa beldesinde yaptığı konuşmada Abdipaşa için Yaşar Dönmez'in sonuna kadar arkasındayız dedi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın’ın Adbipaşa beldesinde yaptığı konuşmada Abdipaşa için Yaşar Dönmez’in sonuna kadar arkasındayız dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın’ın Adbipaşa beldesinde miting programında konuştu.

Ulusal ve yerel medya kuruluşlarının yakından takip ettiği AK Parti Apdipaşa mitinginde vatandaşlarda coşku dolu bir tablo ortaya koydu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konuşmasında Abdipaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yaşar Dönmez’den övgü dolu sözlerle bahsederken kendisinin her zaman yanında olduklarını ve olacaklarının mesajını verdi.

Bakan Tunç'tan Abdipaşa'da destek sözü

Hepsini Yaşar Dönmez'le beraber yaptık, biz yanındayız

Bakan Tunç konuşmasında, “Kıymetli Abdipaşalı hemşehrilerim. Biz sizin aranıza sadece seçimden seçime gelenlerden değiliz. Biz her zaman Abdipaşa'ya geldik. Biz burada Çarşamba günlerini çok beraber geçirdik. İyi günde, kötü günde sizlerin arasında olmaya çalıştık. Yaşar Başkanımız da burada, Abdipaşalıların belediye başkanı olarak uzun süreden bu yana Abdipaşa'nın altyapısıyla, üstyapısıyla daha yaşanılır bir belde olması için çok çalış. Biz ona yakından şahidiz. O çalışmaları sırasında da biz de ona destek olmaya çalıştık. Abdipaşa'mızda şu anda ayaklarımızı bastığımız şu üstyapılar, bunun altındaki kanalizasyon çalışmaları, içme suyu çalışmaları ve toplu konuta varıncaya kadar, TOKİ'sinden okullarına varıncaya kadar, ortaokuluydu, anaokuluydu, lisesiydi, kapalı spor salonuydu, futbol sahasıydı, stadyumuydu, dere ıslahlarıydı hepsini Yaşar Dönmez'le beraber yaptık. Yine yaparız. Biz yanındayız. Biz destekçisiyiz.” Dedi.

Sonuna kadar arkasındayız

Bakan Tunç doğalgaz konusuna da değindiği konuşmasında, “Biz Abdipaşa için ne gerekiyorsa sonuna kadar arkasındayız. Hiç merak etmeyin. Hiç düşünmeyin, Belediye Başkanımız Yaşar Dönmez doğalgaz diyor. Doğalgaz zaten bizim işimiz. AK Parti'nin işidir, doğalgaz. Recep Tayyip Erdoğan şehirlerimizi doğal gaza kavuşturdu. Öyle değil mi? Onun partisinin ışığı burada yandığı müddetçe doğalgaz Abdipaşa'ya da tabii ki gelecek. 81 vilayeti nasıl doğal gaza kavuşturmuşsak; ilçelerimizi, beldelerimizi de doğal gaza kavuşturacak olan kimdir? Recep Tayyip Erdoğan'dır. AK Parti'dir. Burada Yaşar Dönmez'dir. İnşallah 22 yıldan bu yana ülkemizin 81 vilayetini yatırımlarla donattık. Bundan en fazla nasibini alan illerimizden biri Bartın'dır. İlçeleridir, Abdipaşamızdır.” dedi.

Bakan Tunç'tan Abdipaşa'da destek sözü

Bakmadan Geçme