Bartınlı Gazeteci Yavuzaslan Ulusal Medyada

Bartınlı Gazeteci Güngör Yavuzaslan ulusal medyada Türkiye ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor

Bartınlı Gazeteci Güngör Yavuzaslan ulusal medyada Türkiye ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan programda Türkiye ve Orta Doğu’daki son gelişmeleri değerlendiren Güngör Yavuzaslan son dönemde MİT’te yaşanan değişimi yorumlarken Türkiye’nin istihbarat ağının dünyada sayılı olduğuna dikkat çekti.

Türkiye’ye karşı askeri casusluk çalışmalarının yapılmak istenildiğini de sözlerine ekleyen Yavuzaslan güçlü devletlere karşı uygulanan askeri casusluk konusunda Türkiye’nin gerekli önlemleri alarak çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Programın ilerleyen saatlerinde terörle mücadele konusunda da önemli değerlendirmelerde bulunan Güngör Yavuzaslan Türkiye’nin terörle mücadelesine kararlılıkla devam ettiğini kaydederken terörle mücadele konusunda vatandaşlarında üzerine düşen sorumluluklar olduğunu ifade edip, “Özellikle son dönemde DEAŞ terör örgütünde hareketliliğin arttığı biliniyor. Yer değiştirme taktikleri uyguluyorlar. İşte bu noktada bilhassa büyük şehirlerde şüpheli durumlar, şüpheli hareketlilikler mutlaka emniyet ekiplerine bildirilmeli.” Dedi.

Güngör Yavuzaslan kimdir?

Güngör Yavuzaslan, 1974 yılında Bartın'da dünyaya geldi.

Gazetecilik kariyerine Zonguldak Karaelmas Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olduktan sonra adım atmıştır.

Bartın Gazeteciler Derneği'nin kurucuları arasında yer almış ve derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilerek bu göreve uzun yıllar hizmet etmiştir. 

Türk basınının önemli konularında kaleme aldığı yazıları ve gerçekleştirdiği araştırmalarla dikkat çeken Yavuzaslan, Türk Dünyası ve Ortadoğu'ya Işık Tutan Araştırmalarıyla adından söz ettirmektedir.

 

Bakmadan Geçme