Yol yenileme çalışmaları devam ediyor

Bartın Belediyesi tarafından yol yenileme ve onarım çalışmalarına devam ediliyor. Belediye son olarak Cumhuriyet Mahallesi 52.Sokak'ta çalışma başlattı

Ulaşımda aksaklık yaşanan noktalarda üstyapı yenileme çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Cumhuriyet Mahallesi 52.Sokak’ta çalışma başlattı.

Ekipler çeşitli sebeplerden ötürü hasar gören yolu sıcak asfalt ile yeniden düzenlemek üzere çalışma gerçekleştiren ekipler daha sonra ise kaldırımlarda bakım onarım çalışması yapıyor. 

Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Üstyapı yenileme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Aladağ Mahallesi Kanlıırmak Caddesi ve Kavallar Caddesinde çalışmalarımızı tamamlayarak Cumhuriyet Mahallesinde yenileme çalışmalarımızı başlattık. Bu bölgemizi de sıcak asfalt ile en iyi şekilde düzenleyeceğiz. Kış mevsimi öncesinde olabildiğince hızlı çalışarak birçok noktayı iyileştirmek istiyoruz.  En kısa zamanda Cumhuriyet Mahallesi 52.Sokak’ta ki çalışmalarımızı da tamamlayacağız. Belirleşmiş olduğumuz program çerçevesinde yol yenileme çalışmalarımız devam edecek” dedi.
 

Bakmadan Geçme