Yol çalışmaları tamamlandı

Bartın Belediyesi tarafından yol yenileme çalışmalarının ardından daha iyi ulaşım imkânı sağlanan Hendekyanı Caddesi'nde bordür boyama ve yol çizgi çalışmaları da tamamlandı.

Enerji hatlarının yeraltına alınmasının ardından üstyapısı sil baştan yenilenen Hendekyanı Caddesi’nde bordür boyama ve yol çizgi çalışmaları gerçekleştirildi.

15 bin 500 metrekarelik alanda yapılan asfalt çalışmaları ile çok daha iyi ulaşım imkanı sağlanan cadde, bordür boyama ve yol çizgi çalışmaları ile hem güvenli hale getirildi hemde daha güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Enerji hatlarının yeraltına alındığı Hendekyanı Caddesi’nde 15 bin 500 metrekarelik alanda gerçekleştirdiğimiz sıcak asfaltla yol düzenleme çalışmasının ardından bordür boyama ve yol çizgi çalışmasını da tamamlayarak yola güzel bir görüm kazandırdık. Yaptığımız bu çalışma trafik ve yaya güvenliği ile şehir estetiği için büyük önem taşıyor. Alt yapı ve üst yapısıyla sorunsuz bir şehir inşa etmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme