Yalçınkaya, taksi duraklarını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya seçim çalışmaları kapsamında Birlik, Hal, Kemer, Belediye, Hastane, Doğan, Kavaklı, Yalı ve Asma taksi duraklarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya seçim çalışmalarına devam ediyor.

Yalçınkaya bu kapsamda taksi duraklarını ziyaret etti. Yalçınkaya, Birlik, Hal, Kemer, Belediye, Hastane, Doğan, Kavaklı, Yalı ve Asma taksi duraklarını ziyaret etti. Yalçınkaya’ya ziyaretlerinde CHP Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar ve parti yöneticisi Kasım Kurada eşlik etti.

Her bir durak ziyaretinde taksi esnafıyla fikir alışverişinde bulunan Yalçınkaya, taksi esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Yalçınkaya taksicilerin en sık dile getirdiği sorunun trafik sorunu olduğunu ifade ederek; "Ulaşım sektörünün önemli paydaşlarından biri olan taksi esnafımızın yaşamış olduğu sorunları dinlemek ve onlarla fikir alışverişinde bulunmak istedim. Gittiğimiz her durakta bizleri samimi ve içtenlikle karşılayan her bir esnafımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Taksi esnafımızın da dile getirdiği gibi şehrimizin en önemli sorunlarından biri trafik. Bu sorunun çözüme kavuşması için 31 Marttan sonra ivedilikle gerekli çalışmaları başlatacağız. Sorunun çözümü için projelerimiz hazır. Yakın bir tarihte projelerimizin detaylarını halkımızla paylaşacağız. Kısacası taksi esnafımızın işini kolaylaştırmak için belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa anında yerine getireceğiz. Bartın'da hiç bir esnafımız belediyeden kaynaklı herhangi bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmayacaktır." dedi.

Bakmadan Geçme