Türk Kızılay'ı öğlencilere anlatılacak

Türk Kızılay Bartın'da her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası ile gerçekleştirdiği etkinliklerine bu yıl da devam ediyor. 

Yurt içinde ve yurt dışında her yıl milyonlarca ihtiyaç sahibinin yardımına koşan Türk Kızılay, bu yıl Kızılay Haftası'nda Batın’da düzenleyeceği etkinliklerle çocuk ve gençlere dayanışmanın, sosyal sorumluluğun ve gönüllülüğün önemini anlatacak. 

Türk Kızılay Bartın Şubesi tarafından Bartın’da birçok kurum ve okul ziyareti yapılacak. Bu yıl Bartın Şubesi tarafından çocuk ve gençleri merkeze alan etkinlikler düzenlenecek. Etkinliklerde, Türk Kızılay’ın yürüttüğü gönüllü faaliyetler ve önemi konusunda bilgilendirme yapılacak, öğrencilere dayanışmanın, sosyal sorumluluğunun ve gönüllük bilincinin önemi anlatılacak.

Kan bağışı etkinliği düzenlenecek

Kızılay Haftası kapsamında 1 Kasım Çarşamba günü Bartın Özel Yaşam Paylaşım Anaokulu, 2 Kasım Perşembe günü İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu, 3 Kasım Cuma günü İmam Hatip ortaokulu ve Ağdacı İlkokulu, 6 Kasım Pazartesi günü Hasankadı İlkokulu ile 8 Kasım Çarşamba günü ise Akçamescit İlkokulu ziyaret edilerek, eğitim gören öğrenciler bilgilendirilecek. Okul ziyaretlerinin yanı sıra 1 Kasım Çarşamba günü Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda kan bağışı etkinliği düzenlenecek. 

Bakmadan Geçme