TSO'nun üye ziyaretleri devam ediyor

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üye ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. 

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları S.Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek, Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara yer aldı. 

Ziyaret kapsamında DEMİRELLER firma yetkilisi Ahmet Zeki Büyükada, Bartın GÖKAY İnşaat firma yetkilisi Ayhan Alatlı, AKMAR Tüketim Maddeleri firma yetkilileri Metin Akmaz, Hüseyin Akmaz ve Erhan Akmaz,  MERT Otomotiv firma yetkilisi Recai Mert’e ziyaret gerçekleştirildi. 

Bartın’ın ekonomisi, Bartın’da ki kuruluşların sorunları ve beklentileri kapsamında yapılan ziyaretlerde, odanın gerçekleştirdiği ve takip ettiği çalışmalar hakkında bilgiler vererek, üyelerin sektörlerinde yaşadıkları sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. 
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, “Bartın ekonomisine değer katan her kişi bizim için büyük önem arz etmektedir. Bilhassa bulunduğu sektörün dinamiklerine uygun gelişim gösteren ve katma değer yaratan kuruluşlar İlimizin Ekonomisi açısından çok önemlidir. Bugün üyelerimizin sorunlarını ve bizden beklentilerini dinledik. Üyelerimiz ile her zaman istişare içinde olmaya devam edeceğiz. İlimiz ve bölge ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.TSO'nun üye ziyaretleri devam ediyorTSO'nun üye ziyaretleri devam ediyor

Bakmadan Geçme