• Haberler
  • Bartın
  • TSO Kadın Girişimcilerinden Teknoloji Fuarına ziyaret

TSO Kadın Girişimcilerinden Teknoloji Fuarına ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nı ziyaret etti.

TSO Kadın Girişimcilerinden Teknoloji Fuarına ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Ankara Congresium’da düzenlenen “Gelecek İçin Teknolojiler” temalı, 6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nı ziyaret etti. 

Teknolojik gelişmelerin tüm sektörlerde etkin bir şekilde kullanılmasına katkı sağlamayı amaçlayan fuarda, özellikle savunma sanayi olmak üzere bilişim, sanayi, eğitim, enerji, tarım, iletişim, sağlık ve ulaşım sektörlerinde geleceğe ışık tutacak akıllı çözüm teknolojilerini sunan birçok firma yer aldı. 

Fuar kapsamında Bartın’da ki kadın girişimcilerin yararlanabileceği dijital dönüşüm ve yazılım ürünlerini incelemenin yanında, ilimiz nezdindeki sel riskine karşılık Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çıktısı olan “Ulusal Taşkın Tahmini ve Erken Uyarı Sistemi” projesi ayrıntılı şekilde incelenerek değerlendirmelerde bulunuldu. 

Fuarın devamında bölgemizin kırsal kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacak olan IPARD III programı hakkında da TKDK ile görüşmeler gerçekleştirildi. Robot ve robotik teknolojilerin incelemesiyle devam eden fuar stant ziyaretleri son buldu. TSO Kadın Girişimcilerinden Teknoloji Fuarına ziyaretTSO Kadın Girişimcilerinden Teknoloji Fuarına ziyaretTSO Kadın Girişimcilerinden Teknoloji Fuarına ziyaret

Bakmadan Geçme