TSO'da meslek komite toplantıları yapıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite Toplantıları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık Başkanlığında gerçekleşti

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite Toplantıları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık Başkanlığında gerçekleşti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasından gerçekleşen toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek, Yücel Oğullar, Meslek Komite Başkanları ve Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.

Geniş katılımın sağlandığı toplantı kapsamında 2023 yılında Bartın TSO’ya yeni kayıt olan üyeler davet edilerek, üyelerin oda hakkında beklentileri ve talepleri dinlendi. 

Başkan Balık: Fikirlere ve projelere açığız

Toplantı devamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kurumsal yapısı ve faaliyetleri, TOBB MEYBEM, TOBB ETÜ, TOBB UYUM, KOBİ’lere Yeşil Sanayi Destek Paketleri ve Bartın TSO’nun faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşan Başkan Halil Balık, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizle istişare içinde olmayı çok önemsiyoruz. Bu hususta bilinmesini isteriz ki üyelerimizin fikir ve görüşleri bizim için muteber bilgi kaynağıdır. Bu kaynakla ilgili kurum ve kuruluşlarla sürekli iletişim halinde kalarak üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmak için gayret ediyoruz. Sektörlerin sesi olan meslek komitelerimizle sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bartın TSO yönetimi olarak tarafımıza ulaşan her türlü fikre ve projeye açığız.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme