Ticaret Müdürlüğü ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Ticaret İl Müdürlüğü tarafından kooperatifler ile birlikte kadın girişimcilere ziyaret sürerken öte yandan eğitimlere de devam ediliyor. 

Bu kapsamda Bartın Ticaret ve İl Müdürlüğü koordinasyonunda Amasra, Kurucaşile ve Ulus ilçeleri THH İrtibat Personeline yönelik Raportörlerin de katılımıyla yüz yüze eğitim ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıya Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan, THH Üyesi Mühendis Serpil Yüzlü, Raportör Mehmet Aydınay katılım sağladı. Toplantıda Amasra İrtibat Personeli İ. Tolga Baydar’a, Kurucaşile İrtibat Personeli Süreyya Engin’e ve Ulus İrtibat Personeli Eda Turan’a, başvurularda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Toplantı İrtibat Personelinin öneri ve taleplerinin alınmasıyla sona erdi. 

Müdürlük ziyaretlerine devam ediyor

Öte yandan Ticaret İl Müdürlüğü tarafından ziyaretlere devam ediliyor. Müdürlük ziyaret kapsamında son olarak Ulus Doğa Kenti Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti. Bartın Vali Yardımcısı Zeynep Topçu, Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder,  İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Cevdet Akyüz katıldı. 
Kooperatifin faaliyetleri ile ilgili bilgi alınması ve fikir alışverişi sonrasında kooperatifin üretim ve satış yerleri ziyaret edildi. 

Bakmadan Geçme