Sivas ile 'Kardeş Birlik' protokolü imzalandı

Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile 'Kardeş Birlik' protokolü imzalandıklarını duyurdu. 

Sivas ile 'Kardeş Birlik' protokolü imzalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz Sivas ziyaretinde mevkidaşı Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil'i makamında ziyaret etti. 

Ziyaretlerden eli boş dönmeyen Akdeniz, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile ‘Kardeş Birlik’ protokolü imzaladıklarını duyurdu. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Akdeniz, “Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Değerli dostum ve mevkidaşım Hakan Demirgil'i makamında ziyaret ettim. Ziyarette gerçekleştirdiğimiz hoş sohbetin ardından iki ildeki esnafların kalkınması, dayanışması ve sorunların çözümü için işbirliği yapmak amacıyla ‘Kardeş Birlik’  protokolü imzaladık. Bu birlikteliğimiz iki ilimizdeki teşkilat mensuplarına, esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Ziyarette odalarımızın ve birliklerimizin esnafın gelişmesi ve büyümesi adına yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili bilgiler vererek, güncel konular hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Hakan Demirgil'e Bartın ilimize özgü tel kırma işçiliği ile hazırlanmış tablo hediyemizi sunarken ilimize davet ettik. Memnuniyetini dile getiren değerli Başkanımıza misafirperverliği ve ilgi alakası için teşekkür ederken çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi. 
 

Bakmadan Geçme