Sınav Kurs'tan LGS ve AYT'de Türkiye rekoru

Hedefe giden yolda, Sınav Kurs öğrencilerin yanında..

Bartın’da eğitim öğretim dönemine başlayacak olan Sınav Kurs, LGS ve AYT’deki başarısını bir kez daha kanıtladı. 

‘Kaliteye kaydol, kazanan sen ol’ sloganı ile faaliyetlerini sürdüren Sınav Kurs, son yapılan LGS ve AYT sınavlarında da Türkiye rekorlarını yineledi.

32 yıllık dershane geçmişi ve 400’ü aşkın şubesi ile ‘Sınavlara Hazırlığın 1 Numarası’ Sınav Kurs Merkezleri, başarısını personel seçiminde ve eğitim materyallerinde de gösterdi.

Alanında kendisini kanıtlamış olan öğretmenlerle Bartın’da faaliyetine başlayacak olan kursa, başvuru sayısında da yoğunluk devam ediyor.  

Sınav Kalitesinden ödün verilmeyen anlayışla eğitime yön veren Sınav Kurs Merkezleri, tüm Sınav Eğitim Kurumları gibi eğitime aynı dönemde başlayıp, aynı programı izliyor. 

Sınav Kurs Merkezlerinde, hem okul derslerine destek verecek hem de LGS, YKS, AYT, TYT’ye tam anlamı ile hazırlayacak nitelikte bir program uygulanıyor.

Uygulanan program Sınav Eğitim Kurumları Genel Merkezi tarafından hazırlanıyor ve eşgüdüm halinde tüm şubelerle ortak bir şekilde yürütülüyor.

Dersler Sınav Yayınlarının uzman kadrosu tarafından, bu kurumlara özel olarak geliştirilen online ve basılı eğitim materyalleri üzerinden işleniyor.

Ders ve sınavlara tüm öğrenciler, ek çalışma, etüt, ödev tamamlama  ve soru çözüm derslerine ise belirlenen öğrenci ya da sınıflar mutlaka katılıyor.

Bakmadan Geçme